< Tilbage

Hvem skal kåres som Årets Kammerat07-09-2019 - 19:13

Ved Rosenparaden i Hedensted den 16. november, skal Ditte Pedersens Kammeratskabspokal uddeles. 

Så kom frisk med indstillinger til hvem der skal have den i år. 

 

 

Ditte Pedersens Kammeratskabspræmie uddeles hvert år til Rosenparaden. Sammen med præmien uddeles en pokal. Navnet på årets præmiemodtager indgraveres i pokalen. I det efterfølgende år overgår pokalen til ny modtager og foregående års præmiemodtager får en mindre pokal.

 

Præmien og pokal går til en ponyrytter, der har startet ved landsstævnerne, og har vist sig som en god ven eller veninde i aldersgruppen op til 16 år. Formålet er at fremme det gode kammeratskab blandt landsstævnerytterne i ponydressur.

 

Den rytter der modtager præmie og pokal, skal gennem sæsonen have været positiv overfor sine kammerater og vist hjælpsomhed, når en rytterkammerat har manglet hjælp, og været opmærksom på små ting som kan gøre en forskel.

 

Forslag til præmiemodtagere kommer fra pony dressurrytterne selv. Forældrene bedes være behjælpelige med at minde rytterne om præmien og opfordre rytterne til at komme med indstillinger.

 

Præmie og pokal vil blive uddelt i forbindelse med Rosenparaden ved landsstævnet i Hedensted og Omegns Rideklub den 16. november 2019.

 

Forslag til præmiemodtagere med en skriftlig begrundet indstilling sendes til:

Rigmor Kristensen, E-mail: Rigmor-k@privat.dk   senest den 15. oktober.

 

Sidste års modtager var: Camilla Juul Møller

 

Du kan på Ponydressur.dk under fanen ”Stævner og samlinger”  under  ” Rosenparaden ” finde de tidligere modtagere af kammeratskabspræmien. 

Hvem synes du skal være den næste modtager af Kammeratskabspræmien ??

Skriv en begrundet indstilling og send den til Rigmor på E-mail: Rigmor-k@privat.dk  senest 15.oktober.

< Tilbage