< Tilbage

Mit første internationale stævne af Cecilie Hedegaard20-04-2017 - 09:17

Dagbog: I påsken 2017 deltog Cecilie Hedegaard & Standgaardens Challenger i deres første internationale stævner i Sint-Truiden i Belgien.

Onsdag d. 12/4-2017

 

Onsdag var dagen hvor vi skulle drage mod Belgien og deltage i internationalt stævne i byen Sint Truiden. Vores vækkeur ringede kl 3 om natten. Bilen var pakket og klar. Så vi kørte ud på Kolding rideklub, hvor Challenger er opstaldet, og der lå han slet ikke vågen. Vi gik et kvarter med ham og læssede ham derefter. Min mor havde gjort noget hø vådt, så vi var sikre på han fik bare lidt væske. Vi kørte fra Kolding til Belgien på 10 ,5 time med lidt pauser undervejs, da Challe skulle tilbydes væske og lidt mash og æbler undervejs.  Vi ankom kl 15.30 til en stævneplads, der var lige knap klar til at modtage os, men de skyndte sig og imens gik vi lidt med challe, så han lige kunne bevæge sig. Han var ret træt. Da stalden var færdig og Challe kom i sin boks, pakkede vi ud og de andre danskere Louise og Sofie ankom. Elisabeth ankom først senere. Vi skridtede lidt sammen om aftenen , pyntede op i stalden og så var det ellers hjem i seng.

 

Torsdag d. 13/4-2017

 

Min mor stod op og fodrede, mens jeg sov. Da hun vækkede mig spiste vi morgenmad, mens vi sad og spiste ankom min træner Louise Panum, hendes mand Mads og dreng Niklas. Louise kom så vi kunne nå og ride Challe inden Vetcheck, da vi ikke vidste hvordan han ville reagere, Challe er hingst og 8 år i år, og har derfor ikke prøvet Vetcheck før ( og det havde jeg heller ikke) Jette ankom også og var med os til vetcheck. Vi tog ud og træne og han var super fin og rund trods gårsdagens lange tur. Efter træningen flettede jeg ham op, så han var klar til Vetcheck. Det var ca. Kl. 15 og Challe tog det i stiv arm og gik igennem sammen med de andre ponyer, vi var alle iklædt ens tøj, og var nu parate til at ride stævne fredag.

 

Fredag d. 14/4-2017

 

Fredag var den første konkurrencedag, og jeg kunne godt mærke der var lidt sommerfugle i maven.  Vi spiste morgenmad på stævnepladsen, og bagefter flettede jeg Challe op, så han var klar til at starte. Min mor og træner og jeg havde aftalt, at jeg skulle gøre det så godt jeg kunne, da det var et ret hårdt felt jeg skulle ride i. Vi varmede op ca. 45 min og Louise er bare fantastisk og have med, hun giver sådan en ro, så det er dejligt. Jette kom også og kiggede os. Vi skulle starte PRT og jeg startede som ekvipage nr. 3. Jeg synes Challe var med mig hele vejen rundt, og jeg følte selv vi havde et ret godt program. Efter lidt tid kom procenterne på tavlen. Jeg havde redet 70,1% og hoveddommeren havde os på over 73 %. Det var helt fantastisk. Vi var så glade. Vores første internationale stævne rakte derfor til en 5. Plads og vi skulle derfor ride æresrunde. Så Jette sendte os ned og sadle op igen og Louise, Mads og min mor hjalp til.

 

Om aftenen tog vi ud og spiste fællesspisning med pony og junior pigerne på hotellet som nogle af de andre boede på. Det er en af de bedste dage jeg har oplevet.

 

Lørdag d. 15/4-2017

 

Lørdag var der hviledag for ponyer og ryttere. Min lillebror havde fødselsdag og vi facetimede hjem til ham og sang fødselsdagssang for ham, vi holdte fødselsdag for ham inden vi tog afsted. Min mor synes det var lidt hårdt hun ikke var hjemme på hans fødselsdag.

 

Efter vi havde spist morgenmad kørte vi op på stævnepladsen og så en masse ridning og vores danske holdkammerater for hest gjorde det rigtig godt. Vi hyggede os rigtig meget alle sammen på stævnepladsen. Om aftenen var der åbent for træning på opvisningsbanen, så der trænede vi med Louise.

 

Søndag d.16/4-2017

 

Søndag skulle vi først ride sent på eftermiddagen og jeg skulle starte 2. Sidst og skulle derfor først på banen 19:27. Vi var oppe og se alle de andre ride, men puha jeg synes det var en lidt lang dag. Vi skridtede derfor lige en tur ved middagstid.

 

Igen varmede vi op ca. 50 min, Challe var lidt stram, men Louise hjalp os igen igennem til Ug kryds og slange. Jette kom også og kiggede i dag. Det var ikke helt så godt som om fredagen og dommerne dømte hårdt. Vi red os dog ind på en 10.plads til 68,4 %  og vi var mega stolte endnu engang. Vi gik videre i mandagens Freestyle finale. Det var super fedt.

 

Vi var lige til lydprøve inden vi tog ud og spise med Louise og Niklas, og hjem og sove og pakke. Vi skulle op 5.30, da vores klasse startede kl. 9, og jeg skulle starte klassen.

 

Mandag d. 17/4-2017

 

Mandag var det Freestyle finale dag. Det var så super fedt vi kom så langt. Jeg var første rytter på banen og i dag var Challe lidt elektrisk. Men musikken startede og vi havde et ok program, dog missede jeg en galopvolte, da han lige sprang til siden, heldigvis nåede vi musikken. Og i dag red vi 69,2. Vi endte som nr. 8 i Freestyle finalen og jeg er mega stolt over Challe.

 

Jeg fik Challe som 4 års og  har selv bygget ham op i samarbejde med min træner. Jeg er så stolt over han er nået hertil og jeg er mega glad for vi blev inviteret med. Jeg er helt klar på at komme ud igen, hvis vi får muligheden, for det her har været en mega stor oplevelse, så tusind tak fordi jeg måtte komme med og tak til min fantastiske træner og hendes dejlige familie fordi de tog med. Og en sidste tak til mine forældre og familie fordi de støtter mig så meget.

 

 

< Tilbage