< Tilbage

Equitour Aalborg i Uggerhalne 09-06-2017 - 11:11

12 danske pony dressur ekvipager var med til at sætte Equitour Aalborgs første internationale stævne igang i det fantastiske ridecenter hos Helgstrand Dressage. Super flotte baner og stalde som er en klasse for sig. Og super professionelt afviklet af de garvede stævnearrangører, der står bag Equitour.

http://live.equitour.dk/#30Det er altid en speciel oplevelse at deltage i store internationale stævner, hvor agså springningen er repræsenteret, Og specielt til stævner hvor rytterne er repræsenteret i alle grupper fra pony til senior rytterne.

Stævnet var med Nations Cup for alle kategorier, og Landstræner Jette Nevermann Torup havde udtaget et nyt og ungt landshold til at repræsentere de danske farver.

 

Nations Cup Holdet bestod af:
 

  • Amira Aasted Jespersen - Top Tilas
  • Sophia Ludvigsen - Kentris Afrodite
  • Rebecca Holm Sylvest - Centrum

 

De unge ryttere klarede sig rigtig flot i holdkonkurrencen, hvor de med en gennemsnit på 70% besatte 2. pladsen efter Tyskland, som havde sent et stærkt hold. I de efterfølgende klasser fik pigerne også vist stabil ridning, som var medvirkende til, at de blev udtaget til at repræsenterer Danmarks kat 1 hold ved Noedic Baltic Championship sidst  i juni måned i Hammerö ved Karlstad i Sverige.

 

I CDIP klasserne viste de danske ponyryttere også rigtig gode takter. Specielt viste Sofie Hansen med Prince of Glory, at hun kan levere stabile ridt med højt bundniveau over 72 %. Hun satte sig i spidsen med sikre 1. pladser i alle 3 starter. Super flot gået.

 

Kristian Würts Green havde taget D'Artagnan med til ponyklasserne, og havde ladet Lilo L blive hjemme for at slappe lidt af til sommerens øvrige stævner.D'Artagnan viste pæne programmer, som placerede ham som 6'er, lige uden for placeringerne.  Kristian havde også taget sin juniorhest Schuberts Don Diablo med, som han havde rigtig fine ture på med placeringer helt i top.

 

Louise Faurholm Christensen havde også givet Vegelins' Goya fri, og havde taget Omlors Kiesboy med til dette stævne. Kiesboy er en ung pony, som den første dag viste stor benovelse over at være til stævne. Louise måtte kæmpe bravt for at få ham gennem programmet. De efterfølge programmer gik noget bedre for Kiesboy, som vist fik "en på opleveren" ved at være til stort stævne 

 

Isabell Toft Waksvik og SL Cuba viste rigtig gode takter ved dette stævne. Når Cuba er gående uden at lade sig forskrække, er det en rigtig flot ekvipage, som også ligger over 70 %. Det var 3 rigtig flotte ridt de fik vist, som medvirkede til, at Isabell og Cuba er udtaget som 4. mand til holdet til Nordisk.

 

Laura J Rasmussen havde både Hedemands Megare og Klepholms Skinfakse med til Uggerhalne. Med Megare fik Laura atter vist rigtig flot stabilt ridning, som også honoreres med gode point hos dommerne.Det blev til placeringer i alle 3 starter. Klepholms Skinfakse er fortsat ny i faget, med bliver bedre for hver gang han startes. Men der løber fortsat fejl med ind i programmet, som desværre trækker ned i pointgivningen.

 

Josefine Tiedemann Hansen og den stort gående Darling Deluxe var atter på banen. Dejligt at se, at den fine hoppe igen er gående, og at dygtige Josefine atter kan få nogle gode ture i hendes sidste ponyår. De var alle dage med i placeringerne.

 

Cecilie Hedegaard og Strandgaardens Challenger bliver mere og mere stabil ,med de ture de har haft ved CDI stævnerne over foråret. Dejligt at se den gode udvikling af den unge pony, som Cecilie har uddannet siden hun fik den som 4-åring. Cecilie fyldte 16 år under stævnet i Uggerhalne, hvilket blev fejret med lækker kagemand.

 

Claudia Kjær og Adriano B lagde lidt forsigtigt ud i PRT den første dag, hvor programmet ikke rigtig flyd for dem. Det blev meget bedre i PRM hvor de lå lige uden for placeringerne. De fik vist et flot kür program, som bragte dem ind på 5'te pladsen og dermed til præmieoverrækkelse. En rigtig god afslutning på stævnet for Claudia.

 

Elisabeh Ulrich og 18-årige Dornick-Son elsker at være til stævne. Det lyser ud af Dornick-Son, at han nyder at være på banen, hvor han altid forsøger at vise sig flot frem. Dornick er en rutineret herre, som kender hver en øvelse. Men ved dette stævne havde han ikke helt den spændstighed, som han tidligere har vist. Alligevel er han en populær pony,- også hos dommerne.

 

Stine Pihl Guldmann og Sanur Lux havde deres første CDI stævne i Uggerhalne. De havde nogle gode ridt, som med rutine og finpudsning har potentiale til mere. Men med procenter i den bedre ende af 60'erne, og placering i midten af feltet, er det absolut en godkendt præstation ved første CDI.

 

 

 

< Tilbage