< Tilbage

Vilje, vinter og vindere i Vejle Rideklub i den forgange weekend!! 24-02-2015 - 19:51

Vejle rideklub afholdte i sidste weekend Horseworld vinter Cup for kat 1 og 2. mange gode og fremtidige ekvipager fik mulighed for at ride i Vejle, hvor der var både lille tur og store tur. Læs her en beretning fra Vejle Rideklub:

Karoline og Caroline sejrede i Horseworld Vinter Cup 2015

I weekenden har den stået på landsstævne i Vejle Rideklub. Stævnet var rigtig godt besøgt og startede også ud med lange ventelister, men det lykkes til sidst at få alle til start.

Fredag formiddag startede vi ud med PRI lille tur for kat. 1+2. Der var 31 ryttere i klassen, og den blevet vundet af Victoria Kuusisto Pedersen og Goldfever Hella Bella med 69,562 %, 2. pladsen gik til Kristian Wurtz Andersen og lilo L med 69,312 % og 3. pladsen gik til Sofie K Hansen og Daddy Cool med 68,688 %. Victoria Kuusisto Pedersen og Goldfever Hella Bella tog også 1. pladsen i PRT om lørdagen med 69,744 %.

Som noget nyt havde vi valgt at kører Horseworld Cuppen over 3 dage og alle dage i sværhedsgrad 6, PRT, PRM og kür. Efter hver klasse blev der skilt nogle ryttere fra, så vi søndag stod tilbage med de 12 bedste kat. 1 ekvipager og de 8 bedste kat. 2 ekvipager.

Hos Kat. 1 var det Karoline Rohmann og Adriano B der tog sejren alle 3 dage og derfor også vandt Horseworld Vinter Cup med hele 217.926 %, på 2. pladsen kom Nikoline Ulrich og Dornick-son med 211.911 % og 3. pladsen gik til Maria Mejlgaard Jensen og Bjerregårds Mozart med 210.262 %.

Det samme skete hos kat. 2 ponyerne, hvor Caroline G. Falkenskov og Traeumer også tog sejren alle 3 dage og samlet vandt Horseworld Vinter Cuppen med 213.777 %, på 2. pladsen kom Silje Toftegaard og Barnhoeve´s Arthur med 204.841 % og lige bagefter på 3. pladsen kom Frederikke Blichfeld og Weber af Kongshøj med 204.699 %.

Alle finale deltagere fik en flot Horseworld Roset, og rytterne uden for placering fik en runde til hest i ridehuset med fuld musik og applaus.

De placerede ryttere blev linet op i ridehuset og der var flotte ærespræmier til alle, samt høje doteringer og gavekort fra Horseworld Rideudstyr i Vejle.

Kæmpe tillykke til Karoline og Caroline der sikkert tog sejren hjem i Horseworld Vinter Cup 2015.