< Tilbage

Nyt om planer for Children klasser og mulighed for at starte Children- EM. 24-04-2015 - 15:10

Gennem flere år har der været afholdt Children klasser i springning. Danmark har faktisk haft en europamester i Children springning. Nu vil vi også gerne have Children dressur indført i Danmark. Det arbejdes der på i Ride Forbundets Dressurudvalg. 

Men selvom der indtil videre ikke er children klasser i dressur i Danmark, er vi sikre på at der går talenter mellem 12 og 14 år der rider hest, og som vil kunne gøre sig gældende ved et EM. 

Se derfor pressemeddelelse nedenfor: 

FEI har lavet nyt Europamesterskab for Children ryttere.


Ved Europamesterskaberne for Junior og Young Rider i Vidauban, Frankrig, har FEI nu også tilføjet mesterskab for Children ryttere.FEIs Children konkurrencer er for børn i alderen 12 - 14 år, hvor der rides på hest i klasser svarende til LA2 - LA3.

Der udskrives i 2015 CHI-ch ved enkelte CDI stævner i Spanien, Frankrig og Finland, ligesom der i 2015 afholdes EM for Children i Vidauban Frankrig, dette sammen med junior og Young rider EM.

Youngster CDI stævnet i Hagen overvejer ogaå i 2015 at afvikle Children klasser.

 

I DRF er der endnu ikke taget politisk beslutning om hvorvidt vi ønsker at indføre Children klasser ved danske D, C og B stævner og ej heller hvor vidt vi ønsker at bakke op omkring det internationale Children set up.

 

For de Children ryttere, der i 2015 måtte ønske at deltage ved CDI-ch stævner samt EM for Chrildren i Vidauban, bedes man hurtigst muligt henvende sig til ungdoms landstrænerne Jette Nevermann Torup tlf 20 97 15 43 og Ulrik Sørensen tlf 40 92 17 90, som vil foretage en ridemæssig vurdering og godkendelse.

Man skal som minimum have redet LA3 til et C-stævne med 68%.

Deltagelse vil være uden DRF støtte og for egen regning.

< Tilbage