< Tilbage

CDIOP og CDIP i Hagen 12.- 15. juni 201412-06-2014 - 13:41

De danske ponypiger har redet overud flot ved Future Champions i Hagen. Flotte placeringer i CDIOP A-finalen, og de 2 første placeringer i CDIP B-finalen, men generelt et højt niveau hos alle rytterne.

Karoline Rohmann og Adriano B har virkeligt gjort jeg positivt bemærket i Hagen. Ingen tvivl om at hun ved dette stævne har formået at få vist det flotte potentiale, der er i den stadig unge Adriano som kom gennem programmerne med kun små fejl. Placeringer som henholdvis 2'er i PRT, 3'er i PRM og igen 2'er i Kürfinalen på siges at være ovenud flot blandt de stærke tyske og hollandske ryttere.

Også Sara van Deurs Petersen og Fabenfroh har haft en flot stævne i Hagen, og har vist flotte takter i hendes programmer. Placeringer som 6'er i PRT, 4'er i PRM og 6'er i Kürfinalen er rigtig flot præsteret af ekvipagen.

Sofie F. Bruun Sørensen og Melli's Dornik er ved at finde ind til hinanden, og har også haft fine ture ved dette stævne. Flot at Sofie kunne præsentere den dejlige pony i CDIOP A-finalen.

Anne Sophie G. Sørensen havde både Kloosters Eltino og kat 2 ponyen Jumanji til start CDIP klasserne. Bedst placeret blev hun med Jumanji, hvor hun blev henholdvis 9'er i PRT, 10'er i PRM og 9'er i CDIP Kürfinalen med Jumanji. Men med Eltino viste hun lige vejen i B-finalen og vandt den foran Sandra Kristoffersen og My Ken.

Sandra Kristoffersen og Grenzhoehes My Ken blev flere gange forstyret af noget udenfor banen, som fik My Ken til at spænde op og fejle inden på banen. Til trods for Sandras gode ridning, kunne dette ses på resultatet. Sandra opnåede at blive 10'er i PRT, 20'er i PRM og 2'er efter Sophie i CDIP Kür B-finalen.

International debutant var Mille Hammerfelt og Mastwood Donaldsen, som virkelig kan være sine præstationer bekendt i det skrappe selskab. Det er rigtig flot at debutere med sikre ridt over 66-67% i sin internationale debut. Mille har en aftale med landstræneren om at lave et reportage her på siden af sine indtryk fra Hagen.

Tillykke til det danske ponylandshold, som sikrede sig sølvmedaljerne i fredagens landsholdsdyst ved Future Champions i Hagen.

De blev kun slået  af de stærke tyske ryttere som vandt guldmedaljerne, men formåede at komme foran det hollanske hold, som måtte tage til takke med bronzemedaljerne.

Karoline Rohmann og Adriano blev individuelt nr. 2 med 72,222%, Sara van Deurs Petersen og Farbenfroh blev 6'er med 70,940 % og Sofie F Bruun Sørensen og Melli's Dornik blev 10 i klassen med 68,060%.

Tidligere på dagen gennemførte de 3 individuelle ryttere deres klasse.
Her blev Anne Sophie G Sørensen og Jumanji 9'er med 68,504% og Sandra Kristoffersen og Grenzhoehes My Ken 10'er med 68,419%. De var således begge med blandt de placerede ryttere.
Ane Sophie og Kloosters Eltino opnåede 67,735%.
Debutanten til internationale stævner Mille Hammerfelt og Mastwood Donaldson opnåede 67,094 %.

6 ponyryttere og 7 ponyer er taget til PSI Hof Kasselmann i Hagen hvor de skal deltage i årets Future Champions.
Ved dette stævne er der både en landsholdskonkurrence og individuelle klasser.