< Tilbage

Ponydressuren TAKKER alle Sponsorere til Nordiske Mesterskaber i Kristiansand01-07-2014 - 20:30

Sublim Sponsor Opbakning

Nordisk mesterskab for ponyer i dressur stod for døren i slutningen af Juni, afholdt på det fantastiske smukke Epona ved Kristiansand i Norge. Epona ligger midt i den smukke Norske natur, hvor der faktisk er sprængt plads mellem klipperne til dette ridecenter. 2 store konkurrencebaner var sadt op med masser af udenoms areal der gav perfekte forhold til afholdelse af Nordiske Mesterskaber for alt, helt fra Kat 2 ponyer til Senior inkl. Para Dressur. Dette har skabt et unikt sammenhold og opbakning helt fra 12 årige ryttere til meget erfarne senior ryttere på + 40 år Wink

Det er jo til tider en sport hvor man er meget alene under al den hårde træning der skal til, for at nå dette niveau. Derfor er det så skønt at se sammenholdet og opbakningen der skabes på tværs, hvilket er noget utallige ligger mærke til udefra, ligesom alt det lækre sponseret fra Jer sponsorer til Pony Ekvipagerne, der også er blevet lagt meget mærke til.

Det er også en sport hvor uheldige forhold kan ske kort tid før konkurrence, da det er levende dyr vi har med at gøre. Derfor melder Landstræner Jette Nevermann altid reserver til alle mesterskaber, hvilket der i år blev brug for uheldigvis, da mange følelser er i spil. “Det kan nævnes at ponyerne er i super bedring, hvilket er det vigtigste”. Hele 2 stk reserver for Kat 2 ponyerne måtte med kort varsel pakke og tage afsted. Begge har leveret nok noget af deres bedste ridt til dato, hvilket igen her viser at vi i Danmark har en brede som ingen andre kan matche.

En unik yderligere stemning er den fantastiske opbakning alle JER, ”Ja, ponypigernes SPONSORERE” har skabt for dem alle her til dette stævne. I skal bare vide hvor taknemmelige de er, og hvor stor betydning det har skabt for dem samlet som hold. Al dette kan ene og alene kun skabes med den sublime støtte I alle har givet dem – Igen Tusind tak.

I har alle trådt til super hurtigt med en meget kort respons, hvilket er de vilkår ekvipagerne står med i denne fascinerende sport hvor udtagelserne naturligt kommer sent før vigtige stævner.

Det har været med til at skabe en medajle regn til Danmark vi alle kan være super stolte af:

Hold GULD til Kat 2 ekvipagerne

Hold GULD til Kat 1 ekvipagerne

Individuelt GULD til Kat 1 med Sandra Aagaard Hyrm og ponyen Der Harlekin B

Individuelt GULD til Kat 2 med, Anne Sophie Gerstorf Sørensen og ponyen Jumanji

Individuelt SØLV til Kat 2 med, Emile Bryde Thrane og ponyen Lasco

Individuelt BRONZE til Kat 2 med Sara Aagaard Hyrm og ponyen Molgarnedd Montana

Listen af sponsorer en så positiv lang, se dem alle nedenfor og støt dem endelig på jeres fremtidige indkøb…

Scan-Horse A/S - http://www.scan-horse.dk/da/

Nathalie Horse plejeprodukter – http://shop.nathaliehorsecare.dk/shop/frontpage.html

Kinnerup Rideudstyr -  http://www.travdiscount.dk/

Course de Chevaux

Horseworld Rideudstyr har sponseret specielle små underlag til Kat 2. ponyer - http://www.horseworld.dk/

Dressurens Venner - http://dressurensvenner.dk/DK.aspx

Wellensteyn - http://kjaergaarden-engros.dk/DK.aspx

Ecco - http://shopeu.ecco.com/dk/da

Mink Horse - http://www.minkhorse.com/

Adax - http://www.adax.dk/

 

 

< Tilbage