< Tilbage

CDIP i Stadl Paura14-04-2014 - 13:20

Imponerende flot afslutning af de danske ponyryttere i Stadl Paura.  5 ryttere i top 11 i Kür- finalen.

Kür- klassen blev vundet af den tyske rytter Celine König og Daddy's Daydream med 77,042 %, som har vundet alle 3 ponyklasser ved stævnet, - men nr 2. blev Nikoline Ulrich og Dornick Son med 73,292 %. Nikoline beviste, at hun for alvor har fundet sig til rette på Dornick Son, og leverede en super præsentation af deres gode Kür program. SUPER FLOT GÅET.

Anne Sofie Kystol Knudsen og Modderbeek's Flo blev 6'er med 71,375%.  Malene Aborg og Westerhuis Jorik blev 9'er med 68,708 %, Christine Marie Senger og Nørlunds Vincente blev 10'er med 68,583 % og Caroline T. Elsner og Lundemarksgårds Layout blev 11. med 68,042 %

 

Nu venter der rytterne og deres familier en god køretur hjem til Danmark efter et fantastisk stævne, hvor de har markeret sig fantastisk flot i det skrappe selskab.

Herfra ønskes GOD TUR HJEM. Vi glæder os til at få en rytterberetning her på siden.


Torsdag den 17. april.

Så har de danske piger redet deres PRM program i Stadl Paura.  Anne Sofie Kystol og Mooderbeeks Flo er 4'er med 70,260%, og Nicoline Ulrich og Dornick son lige efter som 5'er med 70,407% er begge med i placeringerne.

Klassen kvalificerer de 18 bedste til at ride Kür finale på lørdag, og hele 5 danske piger er med der. Udover Anne Sofie og Nikoline er det Malene Aborg og Westerhuis Jorik på 8. pladsen og Christine Marie Senger og Nørlunds Vincente på 14.pladsen og Caroline T Elsner med Lundemarkgårds Layout på 15. pladsen.

Sara Van Deurs Petersen og Farbenfroh har haft lidt problemer med spændthed i programmerne, og hun endte i dag som nr. 22.


Klassen blev vundet af den tyske rytter Celine König med Daddy's Daydream med 73,862%, nr 2 blev ligeledes en tysk rytter Liselott Marie Linsenhoff på Massimiliano 3 med 71.463%, og nr. 3 blev den hollandske rytter Demy Kurstjens med Kingsley Ciske med 71,260%.


Fra landstræner Jette Nevermann meldes der om stor tilfredshed med præstationerne her ved et af de tidlige CDIP'er på året.

Der meldes om rigtig god stemning fra Stadl Paura, hvor på pony, junior og young står i samme stald.

I morgen fredag er der hviledag for ponyerne. Så mon ikke der bliver tid til en udflugt for rytterne i det fine forårsvejr i Østrig.

16. april

Flot udlæg af de danske piger i deres første start PRT ved CDIP i Stadl Paura. Sofie Kystol og Modderbeeks Flo er 3,er, debutanten Nikoline Ulrich og Dornich Son 5, er og Malene Aborg og Jorik 8,er. Smile

 

de 6 ryttere i Stadl Paura er:
Malene Aborg med Westwrhuis Jorik
Anne Sofie Kystol Knudsen med Modderbeeks Flo
Caroline Elsner med Lundemarkgård Layout
Sara van Deurs Petersen med Farbenfroh
Christine Marie Senger med Nørlunds Vincente
Nikoline Ulrich med Dornick Son.

Se den samlede deltagerliste her

For Sara, Christine og Nikoline er der første gang at de skal til et CDIP i udlandet,
Så der er rart at de har Caroline, Marlede og Anne Sofie  med på turen.

Vi ønsker held og lykke på vejen, og følger resultaterne her

Link til stævnets hjemmeside

Se live her 

< Tilbage