< Tilbage

Dannebrog til tops i Malmø City Horse Show! 29-07-2014 - 08:35

De danske pony piger dominerer i det Svenske!

De danske piger er kommet godt fra start i Malmø City Horse Show i dagens PRT, hvor pigerne lagde ud med 3 placeringer i top 5. Klassen blev vundet af Henriette B. Hansen på Lilo L som leverede et rigtig flot og fejlfrit ridt til 72.094%. Nr. 2 blev Christine Marie Senger på Nørlunds Vincente, som også leverede et fint og stabilt ridt til 70% så man må sige at de unge ponyer på kun 7 år fik sig vist flot frem i dag. 5. pladsen gik til Camilla Andersen på Constantins Lady. Camilla og Lady opnåede 68.718% og leverede et meget fint ridt med mange højdepunkter. Rigtig godt gået da det var deres debut internationalt.

 

Caroline T. Elsner på Lundemarksgaards Layout blev nr. 9, Maria N. Kristensen på Proud Don Caruso blev nr. 10, Sandra Lyngø og Højvangs Bondeo blev nr. 11 og Celine Rørbæk Silfen og HB Dreamgirl, som også debuterede internationalt, blev nr. 12. Desværre indsneg der sig enkelte fejl hos Celine og HB Dreamgirl som kostede en del point. Malene Rønhoff Gejl og Lynet blev nr. 14 da der også her var fejl som kostede dyrt.

 

Vejret er fantastisk i Malmø og både ponyer og piger skal afkøles for at kunne holde varmen ud. Ponyerne får en tur med vandslangen flere gange om dagen og pigerne hygger sig med at hoppe i bølgerne for at køle af. Med temperaturer omkring de 30 grader er det luksus med stævneplads ud til stranden.

 

Tirsdag formiddag skal pigerne ride PRM og onsdag går det løs med kür.

 

 

 

 

 

OPDATERING TIRSDAG :

De danske pony piger dystede i PRM i dag, og igen i dag var det Henriette B. Hansen som snuppede den røde sløjfe efter et meget fint ridt på Lilo L, som opførte sig yderst eksemplarisk på banen. Henriette og Lilo L. opnåede 70.894%. Nr. 2 i klassen blev også en dansker, og her var det Camilla Andersen som med 69.512% kunne avancere fra gårsdagens ridt. Camilla og Constantins Lady leverede i dag et endnu bedre ridt end i går og var meget tilfredse. Vi havde endnu en dansker med i placeringerne i det Celine Rørbæk Silfen og HB Dreamgirl i dag havde et rigtig fint ridt som blev belønnet med 68.130%. Meget flot af ekvipagen eftersom det er deres første internationale stævne.

 

De danske piger besatte også pladserne 6, 7 og 8 med Maria N. Kristensen og Proud Don Caruso som fik 67.480%, Caroline T. Elsner og Lundemarksgaards Layout som fik 67.398%, og Christine Marie Senger og Nørlunds Vincente som fik 66.992% da der her indsneg sig et par fejl. De øvrige 2 danske piger Malene Rønhoff Gejl og Lynet opnåede 66.179% og Sandra Lyngø og Højvangs Bondeo fik 65.244%. 

 

Pigerne var de første på banen i morges og det betød at der også i dag har været god tid til at bade og se ridning. Og ponypigerne var da også super gode til at heppe på de andre danske ryttere og sørgede for at Victoria E. Vallentin og Zaragossa fik dagens største bifald da de vandt dagens junior klasse med ikke mindre end 75.132%.

 

Alle ponyryttere går videre til küren i morgen eftersom der kun er 16 ryttere med i alt. 

 

 

SIDSTE OPDATERING FRA ONSDAGENS KÜR:

 

I dag var de danske ponypiger på banen for sidste gang under Malmø City Horse Show, hvor der i dag skulle rides kür. Igen i dag fik danskerne 3 placeringer i top 5 men måtte afgive både 1. og 2. pladsen til svenskerne, hvor den charmerende Indiana Joe red sig ind på en meget fortjent 1. plads. De placerede danske piger er på en 3. plads Henriette B. Hansen og Lilo L. med 70.800%; Camilla Andersen og Constantins Lady på en 4. plads med 70.650% og Maria N. Kristensen med Proud Don Caruso på en 5. plads med 70.475%. Dermed blev Henriette for 3. dag i træk bedste dansker med den kun 7 årige og meget velgående DSP pony Lilo L.

 

Lige udenfor placeringerne kom som nr. 6 Malene Rønhoff Gejl og Lynet med 69.950%, Christine Marie Senger og Nørlunds Vincente som nr. 7 med 69.900%, og Celine Rørbæk Silfen med HB Dreamgirl som nr. 8 med 69.750%. Caroline T. Elsner og Lundemarksgaards Layout blev nr. 10 med 68.900 og Sandra Lyngø og Højvangs Bondeo blev nr. 13 med 65.450%.

 

De danske piger leverede alle fine ridt i dag og lå procentvis utrolig tæt på hinanden. Både ponyer og piger nød at solen ikke bagte fra en skyfri himmel i dag, men har så sandelig også nydt et fantastisk stævne i Malmø med masser af sol og badning og ikke mindst hygget sig med hinanden. 

 

< Tilbage