< Tilbage

DM på Vilhelmsborg den 15,-17.august 14-08-2014 - 20:50

Vilhelmsborg og Danish Derby skal have topkarakter for afviklingen af årets Danmarksmesterskab for ponyerne. 

 

Se Sandra Kristoffersens interview for RIDEHESTEN med Danmarksmester Sandra Aagaard Hyrm her

Og se Sandra Kristoffersens interview med Danmarksmesteren Anne Sophie Gerstorf Sørensen her

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Det har været året hvor også teknikken til formidlingen af resultater og formidlingen til rytterne op opvarmningsbanen var i top. 

http://equilive.dk/streaming.html leverede liveresultater løbende. Fantastisk at man fra sin dagligstue kunne følge alle de startende ryttere på livestreming. SIKKEN ET FREMSKRIDT. 

HORSBOOK var hovedsponsor hvilket var medvirkende til gode tilskuerpladsen ved opvisningsbanen på gårdspladsen ved Vilhelmsborg. Det er altid en oplevelse i sig selv at få lov til at ride i de flotte omgivelser som Vilhelmsborg er.

Ingen tvivl om at arrangørerne  har bevist, at de kan løfte opgaven til også at arrangere internationale begivenheder. Opfordringen skal lyde herfra om at lægge billet ind på internationale mesterskaber. 

Ponydressur. dk er på bedste vis promoveret på hjemmesiden RIDEHESTEN.dk under hele mesterskabet. På hjemmesiden har der i øverste højre hjerne været et banner der promoverer Ponydressur.dk og støtteforeningens sponsorer.  Dette banner erstatter tidligere års plakat. Årsagen til at vi vælger denne løsning, er at vi gerne vil nå ud og blive set at flere klubber og hestefolk, end vi kan med den gammelkendte plakat.

FREDAG aften gav Eskild Ebbesen et rigtig spændende og relevant oplæg til ca 50 fremmødte medlemmer af ponydressur.dk. Læs mere om dette oplæg i en særskildt nyhed her på hjemmesiden.

Resultaterne fra Årets DM findes her 

Billeder vil løbende blive lagt ind på hjemmesiden. 

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Weekenden den 15.-17, august  slår Danish Derby og Vilhelmsborg dørene op for årets individuelle DM for ponyerne i Dressur og spring. 41 kat. 1 ponyer, 25 kat 2 ponyer og 17 kat 3 ponyer skal med deres forventningsfulde ryttere i ilden til årets Mesterskaber

 

Udover Danmarksmesterskaberne er der lilleturs klasser for ponyerne og DYD klasser for junior-young.

Årets mesterskaber er for kat 1 og kat 2 i nye rammer. For første gang går mesterskabet over 3 dage. Der startes fredag med PRT, lørdag med PRM, hvorefter de 15 bedste kat 1'er og 10 bedste kat 2'er går videre til KÜR- finalen. Resultatet for de 3 ridt lægges sammen når medaljetagerne skal findes.

Kat 3 er fortsat over 2 dage. Der rides LA3 om lørdagen. De 10 bedste går videre til finalen, som rides i LA4 om søndagen.

Der bliver B-finaler for de equipager, der ikke kommer i A-finalen.

 

HUSK OGSÅ muligheden for et inspirerende oplæg med Eskild Ebbesen fredag aften kl. 19.20 i herskabsstalden. Arrangementet er gratis for a lle medlemmer af støtteforeningen og støtteforeningens sponsorer .

Er du ikke medlem er entreen kr. 100,-. Og så for du et støttemedlemskab for resten af 2014.

MØD OP I HERSKABSSTALDEN til en hyggelig og inspirerende aften.

< Tilbage