< Tilbage

Rigtig FLOT aften med Eskild Ebbesen 18-08-2014 - 18:21

Ponydressurs medlemsarrangement med Eskild Ebbesen var et godt initiativ lyder det fra dem der mødte op. 

Eskild er en god inspirator når det gælder om at finde værktøjer til at nå de mål man sætter sig, Og han ved hvad han taler om . 

Eskild Ebbesen har vundet OL-guld i 1996 og 2004 samt 2008, OL-bronze i 2000 og 2012 og været en fast del af Guldfireren gennem 18 år. Eskild er cand.scient. i idrætsfysiologi og har siden 2001 arbejdet med sundhedstests og motivation af virksomhedsmedarbejdere gennem sundhedsfremmende projekter på arbejdspladsen. Herudover holder Eskild Ebbesen også mange foredrag årligt om blandt andet motivation, samarbejde og vindermentalitet.

Vejen til at blive en vinder
Går gennem hårdt arbejde, motivation, samarbejde og viljestyrke. Der skal virkelig hårdt arbejde til (både fysisk og mentalt).
Hvordan opnår man den form for motivation?
Hvordan arbejder man med sin mentalitet for at opnå topresultater. Er det noget, der kommer af sig selv – eller er det noget, der kan læres?
Hvordan bakker man som forældre bedst mulig op om sine børns præstationer?
Når Eskild Ebbesen fortæller, er det med stort engagement, og der er en masse at lære af vinderen. Og så er det underholdende og inspirerende tilmed!

Alt det fortalte Esben om gennem fortællingen af hans historie som fast del af Dansk Rosports GULDFIRER gennem 18 år. Han har dansk rekord ved deltagelse med 5 Olympiske mesterskaber. 

Til trods for at mange skulle tidligt i seng for at kunne starte tidligt lørdag morgen, blev rigtig mange sidende for at få de sidste guldkorn med fra manden der ved hvad han taler om. 

 

For mange var det også første gang de fik lejlighed til at besøge udstillingen på 1. sal af Herskabsstalden. Det er rigtig interessant hvad Hippologisk Selskab  har fået samlet til udstillingen. Se mere om Hippologisk Selskab her

< Tilbage