< Tilbage

DM i Frederikshavn den 5.-7. september02-09-2014 - 10:28

SUPER, SUPER flot arrangeret Hold DM i Frederikshavn

32 hold har meldt sig til årets mesterskab i Frederikshavn Rideklub.

For 5. gang tog de gæstfrie Frederikshavnere imod ryttere fra hele landet, og atter engang har de produktudviklet på konceptet for afholdelse af et festligt mesterskab, indbefattet "Stemning til hest,- hvem er bedst".


De nye baner var superfine, Campingområdet hyggeligt, Staldforholdene fine, Maden i top- som sædvanligt, og et brag af en rytterfest, hvor Dressurdommerne med Prip i forgrunden startede festlighederne. Der er godt nok gang i den, når Christine Winther Prip går på scenen.

Men også de andre Allstar hold gav den gas fra scene. Med stor opfindsomhed deltager de forskellige hold med flotte og sjove udklædninger. Holdånden er stor, og ingen tvivl om at forberedelserne til Stemning til hest,- hvem er bedst er rigtig godt for sammenholdet,- også for holdenes supportere af forældre, søskende og trænere.

TAK TIL HELE HOLDET AF FRIVILLIGE FRA FREDERIKSHAVN RIDEKLUB FOR EN FANTASTISK WEEKEND.

Vi kommer gerne igen i 2015.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Igen i år har klubbens mange frivillige lagt sig i selen for at skabe et godt mesterskab. I frederikshavn er de kendt for, udover at lave et velorganiseret stævne, at sørge for at der er grobund for teamspirit for de startende hold.

Det bliver spændende at følge "stemning til hest- hvem er bedst".

Se pressemeddelelse fra Frederikshavn Rideklub her

Følg resultaterne gennem weekenden her

Link til Frederikshavn Rideklubs hjemmeside her

Har du ikke fået købt ponydressurs flotte Kingslandspolo, eller ponydressur Pin, vil du få lejlighed til det i Frederikshavn.

Henvend dig til Rigmor Kristensen eller en anden fra ponydressurs bestyrelse.

 

< Tilbage