< Tilbage

3. kvalifikation til Ecco Cup i Holte Rideklub.26-09-2014 - 21:39

Pony dressur landsstævne i Holte Rideklub 26 - 28 sep

Søndag:

Landsstævnet i Holte er slut for denne gang med nogle flotte procenter til klassens vindere.

B finalen var første klasse her til morgen og den blev vundet af Sofie Frederikke Bruun Sørensen på Melis Dornik med 69,04 %.

Derefter var det den afgørende ecco finale for kat 2 ponyerne og den samlede sejr gik til Caroline Falkenskov på Traumer som vandt med 71,31 %.

for kat 1 ponyernes vedkommende, blev det Sara Van Deurs Petersen på Farbenfroh der vandt Ecco cuppen med 77,08 %.

Sidste klasse var en PRi for kat 1 og 2, som blev vundet af Michaela Navrsted på Gee Gee, med en procent på 72,81 %.

Stort tilllykke til alle ekvipagerne, se flere resultater på live.rideforbund. dk

Lørdag:

Holte rideklub har igen idag formået at få afviklet landsstævnet smidigt med hurtige opdateringer af resultater og god service i sekretariatet og cafeteriet. Det er tydeligt at mærke at der er gode og kompetente hjælpere til dette stævne, som formår at få stævnet afviklet til top karakter!

Dagens 2 første klasser blev afholdt i PRT for både kat 1 og kat 2.

Derefter gjaldt det selve ecco cuppen! For kat 2 ponyernes vedkommende blev den indledende klasse vundet af

Caroline Falkenskov på Traumer. Hun vandt klassen med 70,59 % i et felt af 16 starter.

For kat 1 ponyerne blev det Sara Van Deurs Petersen der løb med sejren på Farbenfroh til 73,24 %

Imorgen gælder det finalen, som bliver afholdt i kür.

Startskuddet er gået til sidste kvalifikation af den succesfulde Ecco Cup turnering.

Fredagens første klasse var en indledende klasse som blev afholdt i en PRI, for både kat 2 og 1.

For kat 2 ponyernes vedkommende, blev det Sandra Gottlieb Lyngø på Højvangs Bondeo der løb med sejren til 68,93 %

Kat 1 ponyerne var delt i 2 klasser og i den første klasse blev det Sofie Frederikke Bruun Sørensen og Melis Dornik som vandt med 70,62 %

I den anden klasse for kat 1 ponyerne vandt Louise Faurholm Christensen på Vegelins Goya med 72,25 %.

Imorgen gælder det den indledende klasse i Ecco Cuppen og hele 16 kat 2 ponyer og 32 kat 1 ponyer er meldt til start.

Derudover er der også 2 PRT klasser som har pæn stort tilslutning med i alt 33 ekvipager.

Hvis ikke du har mulighed for at komme til Holte og se ekvipagerne, er der en fantastisk mulighed for at følge med via Equilive her