CDIP i Compeigne i Frankrig27-05-2014 - 15:16

Flot ridning af de danske piger i lørdagens PRM og søndagens Kür finale.

Der kommer løbende nyt fra Pernille og Natalie Hering i Compeigne.

Søndag den 1. juni

4 danske piger har redet dagen kür finale her i det smukkeride område i Compeigne, og kan tage tilfredse hjem med deres flotte indsatser i bagagen. Det blev til en 4. plads til Sandra Hyrm, en 5. plads til Malene Aborg, en 10. plads til Nicoline Ulrich og en 12. plads til Natalie Hering.

Alle pigerne melder tilbage om generel tilfredshed, og de har også al mulig grund til at være glade, da 4 ryttere har været til præmieoverrækkelse i løbet af de 3 stævnedage, og på bedste måde markeret dansk ponydressur i Frankrig. Alle har haft lærerige oplevelser ved at deltage i CDIP hvor de mødte nogle af Europas bedste ryttere, heriblandt den regerende Europamester Phoebe Peters og SL Lucci.

Lørdag den 31.maj

Dagens PRM er redet og intet mindre end 4 danske ryttere er gået videre til finalen!

Sandra Aagaard Hyrm og Der Harlekin scorede dagens højeste danske procent med 70,81 og fik en flot 4. plads,

efter et vellykket ridt med flotte øvelser. Det udløste en tur til præmie overrækkelse så danskerne igen kunne bevise at de kunne være med helt fremme i feltet.

Men der var også andre danske ryttere som kom over de gyldne 70 %.

Nicoline Ulrich og sin erfarne Dornick Son red sig til 70,40 % efter et sikkert ridt med fin stabilitet

og Nicoline kunne melde tilbage om en god og positiv. tur

Det blev til en 7. plads og de deltog dermed også  i præmie overrækkelsen

Malene Aborg og Westerhuis Jorik fik 70,12 % for et flot stabilt og sikkert ridt, der tydeligt viste

erfaring og overskud fra rytterens side. Det blev til en 9. plads lige uden for placering, men i et felt der lå ganske tæt.

Natalie Hering og Klinsmann havde igen i dag en godt og sikkert ridt. Det var en positiv tur med en god og samarbejdsvillig

pony. Det blev til 68,98 % og en 11. plads. Hendes anden pony Da Vinci var lige en tak for frisk i dagens ridt og det lykkes dem ikke helt at få vist hvad den indeholder. Men dog et fejlfrit og taktfast ridt til 67,72 % og en 19. plads

Christine Marie Senger og den velgående pony Nørlunds Vincente havde et ridt med mange højde punkter og kun et enkelt kiks.

Vincente var dog en smule spændt, men Christine fik løftet opgaven godt og med overskud.

Det blev til 66,42 % og en 29. plads.

Imorgen gælder det Kûr og pigerne glæder sig endnu engang til at få lov til at ride i de smukke omgivelser og på de sandstrands prægede baner!

Fredag den 30 maj

Fredagens PRT er nu redet af alle de danske piger i et stort felt på 41 ekvipager.

Den første der var til start var Christine Marie Senger på Nørlunds Vincente.

Det var desværre ikke fejlfrit, men alligevel formåede ekvipagen at ride sig til 66,92 % og blev nr 29 i feltet.

Sandra Hyrm med Harlekin gik på som 2. dansker og havde også et par kiks, men fik også vist fine ting. Det blev honoreret med 68,54 % og en samlet 22. plads..

Derefter var det Natalie Hering til start på Da Vinci, som opnåede 69,91 % i et fejlfrit program og sluttede på en 12. plads.

Malene Aborg og Westerhuis Jorik red sig til 70,47 % i et fint og ligeledes fejlfrit program som 4. dansker og sluttede dermed som nr 10. Derefter blev det Natalie Herings tur igen, denne gang på Klinsmann. De red et fejlfrit ridt til 71,62 % og blev dermed placeret som nr 6 til præmieoverrækkelsen. Sidste dansker på banen var Nicoline Ulrich på Dornick Son, som leverede et fint program med blot en enkelt fejl. Det blev til en 24. plads og 68.03 %

Klassen blev vundet af Phoebe Peters på SL Lucci med intet mindre end 80,17 %

Vejret har været fint med sol og gode temperaturer, imorgen gælder det PRM og pigerne er klar til endnu et ridt.

Torsdag den 29.maj

Vet tjek i Compiegne er vel overstået, alle ponyer er kommet fint igennem.

Pony pigerne har brugt dagen til at træne, kigge på bane forholdene og klargøre udstyret til imorgen.

Vejret har været varmt i bedste sydlandsk stil med skyer på himlen, der gav en behagelig temperatur.

Byen og områderne er i flot fransk historisk stil og selve stævnet ligger inde i en smuk skov med mange lange skridt stier.

Imorgen går konkurrencerne igang og pigerne glæder sig til at ride på de flotte baner.