< Tilbage

Årets 2. ECCO Kvalifikation i Hovgaard Rideklub og ponydressurs udflugt til Gorilla Park20-05-2015 - 18:32

Den kommende weekend slår Hovgaard Rideklub ved Svendborg dørene op for 2. ECCO kvalifikation for pony, junior og youngrider.  Dette stævne er på landstrænernes listeover  iagttagelsesstævner før udtagelsen af Landsholdene  

Støtteforeningen Ponydressur.dk har fredag eftermiddag en udflugt til Gorilla Park hvor 60 medlemmer/sponsorer er tilmeldt. 

Det bliver en rigtig spændende weekend, hvor rytterne ikke alene skal forsøge at få point til den endelige ECCO Finale, men også skal ride deres chance for at indgå i landstrænernes endelige trupper til landsholdene.

 

Støtteforeningen Ponydressur.dk har fredag arrangeret en udflugt til Gorilla Park formedlemmer og sponsorer. Heldigvis har mange vist interesse for at deltage,- selvom ikke alle ønsker at svinge sig i trætoppene. Vi forventer godt vejr, og en god og sjov oplevelse, som sluttes af med fællesspisning omkring grillen i Gorilla Park. 

Under fællesspisningen vil vi orientere om Støtteforeningen og er kommende arrangement i forbindelse med Nordisk Mesterskab i Ålborg og EM i Malmø. 

Ved stævnet vil et par af medlemmerne komme omkring på pladsen for at sælge Ponydressurs Kingsland Polo og Pins. Vi håber der bliver taget godt imod de flotte ting fra støtteforeningen. 

VI ses i Hovgaard. 

 

Se start og resultater her

 

< Tilbage