< Tilbage

CDIP i Compeigne, Landsstævne i Holte Holte og Nathalie Horse Care Stilcup på Allerupgård.01-06-2015 - 15:29

Alle niveauer tilgodeses i den kommende weekend, hvor 6 ponyryttere drager til CDIP i Compeigne i Frankrig. På dansk jord er der to begivenheder at se frem til. Nemlig landsstævne i Holte med Kür klasser om søndagen. OG på Allerupgård ved Odense skydes den nye Nathalie Horse Care Stilcup igang med det første kvalifikationsstævne.

De Rytternes fortællinger fra Compeigne på denne side. 

 

Følg med på stævnet i Holte her

 

Følg med på Nathalie Horse Care Stil Cup kvalifikationen her.

 

De 6 ryttere der drager til Compeigne er:

Sofie K Hansen / Prince og Glory

Victoria Christine Hanssen/ Campari W

Natalie Hering / Da Vinci

Victoria Bonefeld Dahl/ Spartacus

Maria Mejlgaard Jensen / Mozart

Michaela Navrsted / Gee Gee

 

Hilsen fra Michaela Navrsted om turen til Compeigne.

Vi er 6 ponyryttere Nathalie, Victoria B., Victoria H., Sofie, Maria og mig, som sammen med vores ponyer, forældre og trænere er taget til Compeigne i Frankrig. Vi tog afsted tirsdag og første stop var Riesenbeck, Tyskland, hvor vi skulle overnatte på det super flotte ridested med tilhørende hotel. Vi var fremme ved 1630-tiden, så der var god tid til, at skridte ponyerne og svømme i hotellets pool. Vi sluttede dagen af i restauranten. Dagen efter fortsatte vi til Compeigne via Holland og Belgien. Sidst på eftermiddagen ankom vi til stævnepladsen, hvor der var rigtig mange, som skulle have læsset ponyer/heste af. Vi fik vores bokse og fik alle vores ting ind i teltstalden, samt hængt Dannebrogsflag op. Vi sluttede dagen med, at spise på en italiensk restaurant i byen.

Hilsen her fra det varme Compeigne

Michaela Navrsted

 

Torsdag: Var der træningsdag, vet-tjek og fødselsdag for Nathalie. Vi sørgede alle sammen for af få trænet inden vet-tjek, så ponyerne ikke blev for trætte i varmen. Vi havde alle fået en indviduel starttid til vet tjek, de lå dog alle sammen omkring kl. 17.30, så kl. 17.20 stod vi alle klar på rad og række med flettede ponyer og god stemning. Efter vet-tjekket mødtes vi alle i Naversteds Camp og fejrede Nathalies 16 års fødselsdag, med kage, gave og aftensmad.

Fredag: Var første konkurrencedag.
Humøret var højt og der blev gået morgenture med ponyerne i de smukke omgivelser, da selve stævne pladsen lå midt i en kæmpe park. Solen skinnede, måske endda lidt for meget, da vi over middag så temperaturen ramme 33 grader. Første rytter på banen i var Sofie hun opnåede 68,9%, næste rytter på banen var Maria, hun opnåede 67,4% lige efterfulgt af Michaela som opnåede 67.9%. Lige efter Michaela red jeg selv og opnåede 69,4% og lige efter kom Victoria B med 68,5%. Sidste rytter på banen var Nathalie hun opnåede 70,1% og opnåede en flot 7. plads i det hårde felt.

Lørdag: Var temperaturen heldigvis faldet en del og der skulle rides PRM over middag. Vi gik igen tur med ponyerne på de lange og flotte stier. Over middag blev det igen tid til en tur på de smukke baner. Første rytter på banen var Victoria B hun opnåede flotte 70.4%, lige efter hende red jeg og opnåede 69.3% Lige efter mig red Sofie, hun opnåede 68%. Bagefter Sofie kom Maria som opnåede 68.2%. Herefter kom Michaela, hun opnåede 69.1% og sidste rytter blev Natalie som opnåede 71.1%
Videre til kür næste dag var Natalie, Victoria, Michaela og jeg.

Søndag: Var sidste dag og der stod kür på programmet. Klassen gik tidligt om morgenen hvilket var helt super, da vi så kunne være i Tyskland inden solen gik ned. Første rytter på banen lidt over 8 var Michaela, hun opnåede 68,4% lige efter red jeg selv op opnåede 69.6%. I anden afdeling af klassen startede Natalie, hun opnåede 71.7% og lige efter hende startede Victoria, hun opnåede 71%
Efter en skøn uge i smukke omgivelser, dejligt vejr og fantastisk selskab, vendte vi alle snuden mod Tyskland og Danmark igen.

Victoria Christine Hanssen 

 

Start/resultatliste:  her

 

Følg med fra Compeigne her:

< Tilbage