< Tilbage

CDIOP og CDIP Future Champions på Hof Kasselmann i Hagen17-06-2015 - 18:07

Fredag:

Det danske ponydressur Nationshold vandt sølv i Hagen. Kun slået af Tyskland, som med et drømmeridt fra Semmieke Rothenberger og Deinhardt B, klart distancerede sig fra de andre startende. Semmieke opnåede 77,991% og dermed individuel vinder. Individuel 2'er blev Nikoline Ulrich og Dornick-Son med 71,966%. Louise F christensen og Vegelins Goya blev 4'er med 70,897%, og Anne Sophie G Sørensen og Jumanji blev 6'er med 70,085%. 

FLOT GÅET PIGER. 

Lørdag:

Pigerne fortsatte de gode takter i dagens PRM i CDIOP klassen. Nikoline Ulrich og Dornich-Son blev 3'er med 71,382 %, Louise F Christensen og Vegelins Goya blev 4'er med 70,691% og Anne Sophie G Sørensen og Jumanji bæev 6'er med 69,797%. Alle skal ride Kürfinalen i morgen.

Søndag:

Kürfinalen blev for de danske piger Louise og Goya's dag. Hun blev 4'er med 73,083%, lige efter de tyske ryttere, Nikoline og Dornick-Son blev 5'er med 72,292%, og Anne Sophie G Sørensen og Jumanji blev 8'er med 70,542%.

Fredag:

Også i CDIP- klassen var der dansk succes. Sara Van Deurs Petersen og Farbenfroh blev 3'er med 72,607%. Også Sara Aagaard Hyrm og der Harlekin B viste fine takter og blev 9'er med 69,573%. Føringen i denne klasse havde de 2 stærke tyske ponyryttere Nadine Krause/ Danilo med 75,855% og Semmieke Rothenberger/ Paso Double med 73,889%. 

Regnen og blæsten har stået ned over banerne i Hagen i dag. Det medførte en del forstørrelser, som påvirkede nogle af ponyerne. Bl.a gik det ud over Karoline Rohmann og Adriano, som fik en ordenlig skylle under sit ridt. 

Anne Sophie og Kloosters Eltino leverede  en stabil præstation som blev honoreret med 68,675%. 

Anne Sofie Schurmann Thomsen, som har fået en speciel invitation til at komme til stævnet i Hagen med Not For Sale, have en rigtig flot international debut. Hun formåede at holde den til tider temperementfulde Nutty i ro på banen, og opnåede 69,316%, lige uden for placeringsrækkefølgen. 

Held og lykke i morgen piger. 

 

Lørdag:

Flotte præstationer i dagens CDI klasser. Dagens program var PRM. I det meget stærke felt af tyske ryttere opnåede de danske piger 3 placeringer.

Sara Van Deurs Petersen og Farbenfroh blev 5'er med 70,772%. Karoline Rohmann og Adriano B blev 7'er med 70,285% og Sara Aagaard Hyrm med Der Harlikin B bleb 8'er med 70,000%.

Disse 3 ryttere går videre til Kür finalen i morgen.

Anne Sofie Schurmann Thomsen og Not For Sale opnåede en 22'ne plads med 67,358%, og Anna Sophie G Sørensen og Kloosters Eltino kom ind på 25'ne pladsen med 66,951%

Søndag:

Anne Sophie G Sørensen og Eltino lagde godt ud fra morgenstunden med at vinde trøstfinalen i CDIP klassen. Godt at høre den danske nationalsang efter første klasse.

I CDIP Kürfonalen havde Karoline fået godt styr på Adriano, og hun blev 3'er med 74,708%. Sara Van Deurs Petersen og Farbenfroh blev 11'er med 70,792 %

Der Harlekin var ikke helt frisk, og blev tilset af dyrlægen aftenen før finalen. Han og Sara Aagaard Hyrm måtte derfor melde fra start i klassen. Det forlyder, at Harlikin har det godt igen, og at han nu er på vej hjem til Danmark efter en overnatning på et tysk luksus hestehospital.

 

Også Nikoline har overnattet på et tysk hospital en enkelt nat. Alså et for mennesker. Det var fordi Dornich blev forskrækket da hun trak med ham, og han kom til at sparke Nikoline i maven. Heldivis var det dagen før første start, og heldivis var Nikoline frisk tilbage i sadlen igen, og hun har jo haft et fantastisk stævne.

 

Nu ser vi frem til Nordic Baltic Championship i næste uge. Så Anne Sophie, Louise og Sara skal skynde sig hjem for at blive klar til træningssamling i morgen mandag, og at møde i Aalborg tirsdag. der er Vet check onsdag.

 

Future Champions er et stort ungdomsstævne for pony, junior, youngrider og children. Det er et af de få stævner i Europa, hvor der er dressur og springning samtidig. Det er også er stævne, hvor der er arrangeret festligt rytter party for alle de unge ryttere. 

Ved stævnet er der landholdkonkurrence - CDIOP, hvor 6 nationer stiller hold. Hver nation stiller med max 3 ryttere, hvor de 2 bedste tæller til det samlede resultat. En nation kan stille med et hold på 2 ryttere, som begge tæller til det samlede resultat. 

De startende Nationshold er Danmark, Tyskland, Ungarn, Holland, Polen og Sverige. På På det Danske hold er: 

Louise F Christensen - Vegelins Goya

Anne Sophie G Sørensen - Jumanji

Nikoline Ulrich - Dornick Son

 

Derudover er der CDIP hvor der er 25 startende ryttere. Fra Danmark starter: 

Sara Aagaard Hyrm- Der Harlekin B

Sara Van Deurs Petersen - Farbenfroh

Anne Sophie G Sørensen - Kloosters Eltino

Karoline Rohmann - Adriano B, som i aller sidste øjeblik fik starttilladelse til stævnet . 

Anne Sofie Schurmann Thomsen - Not For Sale, som har fået en speciel invitation af organizer, og som ikke er udtaget af landstræneren.

Det bliver spændende at følge de danske ryttere i det skrappe felt af specielt gode tyske ryttere-Smile

Vi ønsker dem alt mulig held og lykke til rytterne. 

 

Måske viser de lidt ponydressur en af dagene. Se her:   

Se start og resultatliste her

Se yderligere informationer på uture Champions hjemmeside her

< Tilbage