< Tilbage

DM og Finale i Nathalie Horse Care Stilcup i Vallenbæk den 28.-30.august 201524-08-2015 - 15:42

I den kommende weekend drager karavanen af ponydressur ryttere til Vallensbæk. Der bliver nok at se på, da vi i år også skal se finalen på den nye Nathalie Horse Care Stilcup. 

Ponydressur.dk er at finde på stævnepladsen, hvor du vil kunne købe  ponydressuren Kingslandbluse og pins.

Ligeledes vil der igen i år være mulighed for at deltage i ponydressurens lotteri. Så mød og og udfyld ponydressurens spørgeskema, og deltag i lodtrækningen om gode gaver fra nogle af ponydressurens gode støtter. 

Ved stævnet starter årets indsamling af forslag til Ditte Petersens Kammeratskabspokal. Få også mere at vide om den i Ponydressur hjørnet. 

Sportsrideklubben Vallensbæk glæder sig til at ponyrytterne tager klubbens helt nye baneanlæg i brug, og det vil blive en ren fest, når de dygtige ryttere over weekenden skal dyste om de eftertragtede medaljer. 

Der er tilmeldt 37 kat 1 ekvipager, 15 kat 2 ekvipager og 21 kat 3 ekvipager. 

Kat 1 og kat 2 mesterskabet afgøres over 3 dages ridt. Fredag rides PRT. De 24 bedste går videre til lørdagens PRM. de 15 bedste bedste går videre til søndagens Kür. De ekvipager der ikke kvalificerer sig til at gå videre, får mulighed for at starte B-filane klasser.

Kat 3 meterskabet afgøres over 2 dage.  Lørdag rides LA3 . De 10 beste starter søndagens LA4. 

Udover Danmarksmesterskaberne byder weekenden også på finalen i Nathalie Horse Care Stilcup, hvor 13 finalister fra de 3 kvalifikationsrunder har meldt deres ankomst. Finalerne i Nathalie Horse Care Stilcup rides fredag og lørdag. Der rides LA1 begge dage. 

Stilcuppen dømmes af en berider/træner og en dressurdommer. 

 

Følg med på DRF. Live her

Se hvad Eurodressage skriver her: 

Se hvad Ridehesten skriver her: 

 

 

 

 

< Tilbage