< Tilbage

Årets fest- Hold DM i Frederikshavn 11-09-2015 - 21:08

Alle sejl er sat til årets Hold DM af de gæve Frederikshavnere. -  OG DET BLEV EN FEST. 

Det bar holdet fra Fladså Rideklub der fik Guldmedaljerne. Holdet bestod af Sara Van Deurs Petersen på Moglie, Sara Aagaard Hyrm på Gangster, Nikoline Ulrich på AJ Don't You Forget About Me, Elisabeth Ulrich på Powergirl. 

Sølvholdet var fra Sportsrideklubben. Holdet bestod af Maria Mejlgaard Jensen på Bellis, Emilie Kirk Rasmussen på Dreamgirl, Caroline G. Falkenskov på Traeumer, Victoria Christine Hanssen på Holsteins Wellness. 

Bronzeholdet var fra Frederikshavn Rideklub. Holdet bestod af Kristian Würtz Andersen på Lilo L, Isabell Toft Waksvik på SL Cuba, Julie Stacey Jensen på Little Sky, Caroline Danneskiold Lassen på Golden Starlight. 

TILLYKKE TIL DE VINDENDE HOLD

Igen i år er der rekord stor tilmelding af hold fra hele landet. Så der lægges op til en spædende dyst over de næste par dage. 

Og igen i år er der lagt op til festlige indslag fra holdene i den spændende konkurrence "Stemning til hest, hvem er bedst"

 

Ponydressur.dk vil også være repræsenteret. Lørdag og søndag vil det være muligt at købe støtteforeningens flotte Kingsland bluse, ligesom de populære pins til ridejakkerne. 

Der vil være informationsmateriale om foreningen, ligesom der vil være informationsmateriale om Kammeratsskabsprisen, som uddeles ved årets Rosenparade. 

 

Et fantastisk mesterskab er vel overstået. Der skal lyde en stor tak til Frederikshavn Rideklub som for 6. år i træk har afholdt dette mesterskab. Uden de kreative tanker fra folkene i Frederikshavn Rideklub, er holdmesterskabet aldrig blevet til det vi ser i dag. 

TUSIND TAK TIL ALLE FRIVILLIGE KRAFTER I FREDERIKSHAVN RIDEKLUB. - VI KOMMER GLADE IGEN NÆSTE ÅR. Laughing

 

Se resultaterne fra stævnet her

< Tilbage