< Tilbage

CDIOP og CDIP i Saumur27-04-2015 - 10:44

Superflot afslutning af Anne Mette Lyager og Victoria Bonefeld Dahl i sidstedagens Kürfinaler.

Anne Mette lagde ud med Valhallas Zorro i CDIP klassen, hvor hun blev 7'er med 70,825 %. Klassen blev vundet af den tyske rytter Tabia Schroer/ Voyager med 76,125 %.

I den afsluttende CDIOP Kür finale avancerede begge ryttere i placeringerne. Anne Mette med Røgils El Diaz blev 2'er med 73,950 %, og Victoria Bonefeld Dahl med Spartacus blev 6'er med 71,875 %

Så er der vel kun at sige STORT TILLYKKE, og god tur hjem til hele holdet. Lad nu være med at tage regnen med hjem til Danmark.

3 placeringer til de danske ponydressurryttere i dagens PRM klasser.

Anne Mette Lyager lagde ud med Valhallas Zorro i CDIP klassen, hvor hun kunne ride æresrunde med en 5. plads. (69,366 %).

Anne Mette var igen på æresrunde i CDIOP klassen med Røgils El Diaz på en 4. plads (71,512%)

Også Victoria Bonefeld Dahl og Spartacus var med i Æresrunden på en 7. plads med (70.220%)

Disse flotte placeringer bringer dem i Kürfinalen i morgen.

Emilie Kirk Rasmussen og Dreamgirl kome bedre rundt på banen i dag, hvor der var knapt så mange vandpytter. De opnåede 65,878% på en 20.plads. Ligeefter kom Emilie Thornby Finch med 65,707%.

Alle ryttere er kommet godt igennem Vet Check i dag. Anne Mette var i vet check i går, da hun har startet juniorklassen i dag.

Vejret har været meget regnfuldt, så pigerne har brugt tid på at holde vandet ude af teltstalden. Alle er ved godt mod, og parat til starterne i morgen.  Pøj Pøj herfra.3

4 danske ponyryttere er på vej til Saumur i Frankrig, hvor de den kommende weekend skal starte holdkonkurrence.

Rytterne er :

Anne Mette Lyager med Røgils El Diaz og Valhallas Zorro

Emilie Kirk Rasmussen med Dream Girl

Victoria Donefeld Dahl med Spartacus

Emilie  Thornby Finch med  Truly Yours

Emilie Thornby bor i Belgien, men er dansk statsborger. Hun har startet nationale stævner i Belgien, og har ligeledes startet et enkelt internationalt stævnet .

Anne Mette Lyager har foruden de 2 ponyer også taget sin juniorhest Brandtoftes Sjubell med. Så hun får en travl weekend i Frankrig.

Vi ønsker pigerne rigtig god tur, og følger med herhjemme fra.