< Tilbage

Årets Kammerat 202225-08-2022 - 14:09

Årets kammerat 2022

Hvem vil i pege på som Årets Kammerat 2022 i Ponydressur.

Ved årets Rosenparade, som afholdes ved B-stævnet i Hedensted den 19. november 2022, vil Støtteforeningen Ponydressur.dk uddele pris og pokal til Årets Kammerat.

 

Grundtanken med denne pris er, er at fremme det gode kammeratskab blandt landsstævnerytterne, og derfor hædre en rytter, som af kammeraterne er indstillet til at modtage prisen. Der vil til modtageren ligeledes blive uddelt en mindre erindrings pokal til ejendom.

 

Indstillingerne skal sendes på mail til Rigmor-k@privat.dk, senest 24. oktober.

Med indstillingen skal der være en begrundelse,- gerne en lille fortælling om den indstillede, og gerne en fortælling om en speciel hændelse.

 

Så fat pennen eller pc’en eller hvad i har at skrive med, og få indstillingen sendt om netop den kammerat, som du vil pege på.

 

Forslagene skal være fra ryttere, der starter ved pony dressur B-stævner. Forældre må gerne være behjælpelig med at få forslagene sendt.
De ryttere, der kommer i betragtning, skal have deltaget ved årets/årenes B-stævner, og være i aldersgruppen op til 16 år.
Den rytter som modtager pris og pokal, skal gennem sæsonen have været positiv og hjælpsom overfor kammeraterne. En kammerat der er opmærksom på de små ting, som kan gøre en positiv forskel.

 

Sidste års Kammerat var: Anna Have Larsen-Ledet, som modtog Pokal og 1000 kr.

 

Årets Kammerat 2021 - ponydressur.dk

< Tilbage