< Tilbage

Årets første landsstævne afviklet i Middelfart sidste weekend20-01-2015 - 20:50

Rosenkilde Gods i Middelfart har igen lagt rammer til et velarrangeret stævne sidste weekend!

Ponydressurs udsendte rapporter Familien Müller, har skrevet et indlæg til ponydressur.dk fra sidste weekends landsstævne i  Middelfart.

Marie Amalie Müller havde selv stor succes i den forgange weekend på hendes ponyer Vasehøjs Kashi og Sir Shearer.

Smile

Læs mere her:

Middelfart blev taget med storm af ponypiger, Christian og blæsten.

I weekenden indtog ponyerne og rytterne Rosenkilde Gods, klar til, for nogle,årets første stævne. Alle har været meget taknemmelige for, at Middelfart Ridecenter har valgt at lægge hus til, så alle os ryttere kan få noget mererutine, og samle alle ryttere fra Nord, Syd, Øst og Vest. Trods vinden ankom mange Torsdag. De fleste fra Sjælland ankom først sent eller først Fredag pga. lukning af Storebæltsbroen for vindfølsomme køretøjer.

Fredagen startede med PRI for kat. 1+2 (lille tur), som blev vundet af Kristian Wurtz Andersen med D'artagnan 187 med 68,5%. Efterfølgende kom Marie Amalie Müller og Vasehøjs Sir Shearer og Josefine Tiedemann Hansen med Natasja/Wester Aikeman's Adios . Sidste placering som nummer fire gik til Christina Klingaard Kingo.
Derefter var det kat. 2 tur til at indtage banen i Middelfart. Vinderen af klassen blev Sophia Øster Kristensen med Bonetto D som vandt med 67,5%. Placeret som nummer 2, som også var sidste placering, blev Julie Stacey Jensen med Little Sky.

Så blev det tur til kat. 1 PRI stor tur. I denne klasse var der hele 6 placeringer. Vinderen blev Nikoline Ulrich med Dornick-So. Nummer 2 og 3  blev Victoria Christine Hanssen med Campari W og  Holsteins Wellness. De efterfølgende placeret blev Anne Sofie Schurmann Thomsen, Marie Amalie Müller og VictoriaMosevang Skindbjerg.

Lørdag startede dagen igen med PRI for kat. 1+2 lille tur. Vinderen af klassen blev Anne Sophie Gerstorf Sørensen med Going Top med hele 68,375%. Nummer to blev Marta Brandt Gregersen med Cascadura og på 3.pladsen blev det Laura Brostrup Larsen med Burtons Baya . De andre placerede ryttere blev Kristian Wurtz Andersen og Josefine Tiedemann Hansen.

Derefter var det kat. 2 tur til at ride PRT. Denne klasse blev vundet af Sofie Reenberg Holck Mortensen og Quoster De L'aube, Efterfølgende blev det Julie Stacey Jensen og Sophia Øster Kristensen.
Sidste klasse lørdag var kat. 1's PRT. Denne klasse blev igen vundet af Nikoline Ulrich med Dornick-Son, nummer to og de efterfølgende placeret blev Anne-Mette Lyager,Victoria Christine Hanssen, Marie Amalie Müller, Anne Sofie Schurmann Thomsen, Amanda Kiæulf og Victoria Mosevang Skindbjerg.

Søndag stævnets sidste dag startede med Kat. 1+2's PRT. Denne klasse blev vundet af Marie Amalie Müller og Vasehøjs Sir Shearer med 65, 812%.. Efterfølgende komMaria Jonstrup, Sofia Hegstrup, Kristian Wurtz Andersen, Laura Brostrup Larsen og Line Nørregaard Langhoff.

PRM for kat. 2 blev vundet af Julie Stacey Jensen og Little Sky, efterfølgende af Silje Toftgaard og Caroline Falkenskov.

Stævnets sidste klasse var kat. 1'ernes PRM, som blev vundet igen af Nikoline Ulrich og Dornick-Son med hele 71,7%. Bagved Nikoline kom Marie Amalie Müller og Vasehøjs Kashi og Anne-Mette Lyager med Røgild's El Diaz.  Derefter kom  Victoria Christine Hanssen og Campari W, og igen Nikoline Ulrich denne gang med AJ Don't You Forget About Me og sidst placeret blev Lise Linding Rasmussen med Divino Van Stal Romano.

Vi siger alle tusind tak for et hyggelige weekend og tak til Rosenkilde Gods for det fantastiske stævne.