< Tilbage

Solen skinnede i Solrød20-04-2015 - 19:52

SmileEt flot forårsstævne på Sjælland Cool

Når nu man alligevel er oppe og igang i mange timer, gør det jo ikke noget at solen skinner og at man kan mærke foråret i luften! Og sådan var det heldigvis den forgangne weekend i Solrød for der var både godt vejr og god stemning.

Smile

3 dage med velgående ponyer og pudsede ridestøvler blev det til, hvor der var plads til såvel nye ekvipager som mere rutinerede. Det var tydeligt at mærke at det var en rideklub som havde en god føling med stævne afholdelse. Et speaker system der virkede optimalt, god service i cafeteriet, bredt dommer udvalg, super flotte rosetter og ærespræmier.

Smile

Lige netop det brede udvalg af dommere gjorde at det ikke var de samme 3 dommere som dømte alle 3 dage.

Noget der blev sat stor pris på, da toppen af placeringerne ikke blev så fastlåst af  lige netop de samme ekvipager over alle dage og det dermed gav en mere åben bedømmelse for alle. 

Udover at Solrød rideklub havde været gode til at skaffe sponsor gaver og ærespræmier, blev der også uddelt hele 5000kr til 1. pladsen i Prt jubilæumsklassen lørdag til den der red den højeste procent i kat 1 eller 2  klassen.

Smile

Ved stævnet blev der også afholdt klasser for kat 3 ponyerne og en enkelt la6. Der var en beskeden tilmelding, men positivt at muligheden var tilstede for de helt yngste ekvipager.

Smile

Fredagens klasser startede med en la3 for kat 3 ponyer, som blev vundet overlegent af Matilde Sofie Jepsen med 72,03 %. For Kat 2 ponyerne blev det Caroline G. Falkenskov på Traumer som vandt med seje 71,81% i pri. Natalie Hering og Klinsmann vandt fredagens pri for kat 1 ponyerne med en flot procent til 73,93 % 

 

Således kom alle fredagens vindere langt over de gyldne 70%

Smile

 

 

Lørdagens la4 for kat 3 ponyer vandt Camilla Juul Møller med Klintholms Sir Clark med 70,62%. For kat 2 ponyernes vedkommende blev det igen Caroline G. Falkenskov med Traumer som løb med sejren til 69,53 %.

For kat 1 ponyerne blev dagens prt vundet af Emilie Kirk Rasmussen på Dreamgirl til 71,70 % og dermed kunne  Emilie kun smile stort da hun samtidig vandt 5000kr !

Smile

Søndagen startede med en la6 for kat 1 og 2 og den samlede vinder blev Luna Hvass Bruun på My Fair Lady med 66,62 %. Derefter var det kat 2 ponyerne som red en prm. Dagens sejr gik til Sandra Lyngø på  Højvangs Bondeo med 68,49% og Sandra kunne dermed stille sig øverst på skamlen! For kat 1 ponyerne blev dagens vinder Victoria Bonefeld med Spartacus med flotte 71,87 %

Smile

 

udover de allerede nænte ekvipager, var der også mange andre dygtige ekvipager til præmieoverrækkelse:

Marie Amalie Müller, Amanda Kjærulf, Anna Caroline L. Bertelsen, Sara A. Hyrm, Kristian W. Andersen, Anne Mette Lyager, Julie S. Jensen, Anne Sofie S. Thomsen og Cecillie Hedegaard.

Smile

 

Traditionen tro blev der alle dage løbet æresrunde af vinderne til fods ud af ridehuset og Kristian Würtz Andersen som lå til placering alle dage, sørgede for at holde styr på pigerne!

Smile

 

Dejligt med endnu et stævne på Sjælland, eller djævleøen som nogle jyder udtalte! meeen mange af jyderne kunne da drage hjem over broen med resultater der "ikke er så ringe endda" som de selv siger derovre i det mørke!!

Smile

 

 

mvh Fam. Hering

 


< Tilbage