< Tilbage

ECCO Samling 2016 i Tønder19-05-2016 - 09:47

I den kommende weekend er 30 pony, junior og ungrytter inviteret til den årlige samling uden hest på ECCO Centeret i Tønder, hvor det overordnede tema er teambuilding. Det er Toosbuy Fonden der velvilligt stiller lokaler og ophold til rådighed.


ECCO SAMLING 2016. 
 
I år mødes rytterne lørdag ved ECCO’s nye Oplevelsescenter ved Café Sko, Toosbuys Torv i Bredebro, som er opført i forbindelse med ECCO’s 50 års jubilæum. 
 
Eftermiddagen vil blive fyldt med opgaver i forbindelse med deltagernes gennemgang af ECCO’s Oplevelsescenter. Sidst på eftermiddagen ankommer deltagerne til ECCO Centeret i Tønder, hvor programmet vil stå på Workshop med landstrænerne og holdlederne om rideteori og fordringer. Aftenens program står på teambuilding aktiviteter med Team Danmark sportspsykolog Janne R Mortensen. 
 
Søndag formiddag er helliget sportspsykologi ved sportspsykolog Janne R Mortensen, og oplæg og fysisk træning ved cand scient i idræt og biomekanik Lasse Kristensen. 


Træningssamlingen slutter traditionen tro med et kort informationsmøde i forbindelse med at deltagerne hentes af forældrene, og ikke at forglemme en fælles frokost på ECCOcentret. 
 
Vi glæder os til igen at kunne benytte de fantastiske faciliteter, som familien Toosbuy / Kasprzak byder på. Og alle der har deltaget tidligere, glæder sig til atter at smage på de fantastisk velsmagende retter, som ECCO Centerets køkken byder på. 
 
STOR TAK TIL FAMILIEN BAG ECCO. 
 
 
 

 

< Tilbage