< Tilbage

Få det bedste ud af ponyårene med mentorordningen23-06-2016 - 08:20

Mentorordningen for dressurponyryttere blev introduceret i 2015 på initiativ af landstræner Jette Nevermann. Den skal ses som en del af den enorme talentsatsning, der har været fokus på i de senere år, og målet er at styrke sammenholdet og glæden ved B-stævnerne samt styrke de unge ryttere og deres forældre på eliteniveauet, så resultaterne hurtigt kan indfinde sig. 

Hvad er mentorordningen ?

 

Kort fortalt skal mentorordningen hjælpe unge C-stævne-ryttere godt i gang med at ride B-stævner, ved at knytte dem til en mentor for en kort periode. Mentorens rolle er at give vigtige fif og information ved stævner, ligesom det er tanken, at den nye B-stævnerytter kan ringe til mentoren i forbindelse med spørgsmål, nerver eller andet.

 

Anna Caroline Bertelsen og Michaela Navrsted har begge benyttet sig af mentorordningen – den ene som mentee og den anden som mentor – Dansk Rideforbund har spurgt ind til deres erfaringer med ordningen, og hvordan den har fungeret i praksis for de to ponyryttere. Læs mere om deres erfaringer med ordningen - klik her

 

< Tilbage