< Tilbage

15 nationer stiller til EM på Vilhelmsborg15-08-2016 - 08:28

Mandag møder 62 ponydressur ryttere fra 20 Europæiske lande ind på Vilhelmsborg, hvor man er klar til at modtage dem. Det danske hold melder alle klar til at dyste om holdmedaljer og individuelle finalepladser, og forventningerne er at gøre det rigtig godt på hjemmebane. Hele 15 nationer stiller med hold til holdkonkurrencen.

PROGRAM

 

Tirsdag skal ponyerne til måling og vet check om formiddagen. Om eftermiddagen får hver nation 15 min til at ride på den flotte konkurrencebane, som er opsat på gårdspladsen.

Efter vet check sætter landstræner og holdleder holdrækkefølgen til holdkonkurrencen, hvorefter holdlederne på et fællesmøde trækker lod om hvilken rækkefølge de enkelte nationer skal ride.

 

Onsdag og torsdag rides der holdkonkurrence. Holdkonkurrencen deles over 2 dage, hvor vi har 2 ryttere til start hver dag.

 

Først efter torsdagens klasse kan medaljerne fordeles. Holdmedaljerne uddeles ved en medaljeceremoni fredag formiddag, hvor HKH Kronprinsesse Mary overrækker medaljerne.

 

Onsdag aften er der Åbningsceremoni,  hvor hver nations ryttere præsenteres, og hvor der bliver officiel åbningstale og underholdning ved Copenhagen Drummers.

 

Fredag har 15 støttemedlemmer og sponsorer tilmeldt sig Ponydressurs arrangement. De får lejlighed til at overvære Medaljeceremonien for holdmedaljerne i ponydressur. Efterfølgende byder ponydressur på en sandwich og sodavand, og de får mulighed for at høre Carina Nevermann Torups oplæg, og se første afdeling af den individuelle klasse.

 

Fredag og lørdag dyster alle rytterne om individuelle medalje i PRM. Klasser er ligesom holdkonkurrencer delt over 2 dage, og lodtrækninger er i vilkårlig rækkefølge. Ikke seeded.

 

Søndag får de 18 bedste ekvipager adgang til at ride Finale i  Kür. Dog må der kun være 3 ryttere fra de enkelte lande med i finalen. Denne finale er seeded i grupper af 5 ryttere, hvor de bedste ryttere fra PRM rider til sidst.

 

Det bliver en utrolig spændende og begivenhedsrig uge. Vi håber at rigtig mange kommer og hepper på de danske ryttere. Der bliver så meget at se på.

 

De danske ponydressur ryttere:

Louise Faurholm Christensen med Vegelins’ Goya

Sara Aagaard Hyrm med Der Harlekin B

Victoria Cecilie Bonefeld Dahl med Gambys Hanneken We

Kristian Würtz Green med Lilo L

 

Programmet for alle klasserne for både dressur, springning og military bliver løbende opdateret.

Du kan følge med - klik her 

< Tilbage