< Tilbage

ECCO Cup Finale i Middelfart05-12-2016 - 14:34

Atter i år leverede Middelfart Ridecenter en fantastisk ECCO CUP FINALE for pony, junior, young og U-25 Rytterne.

Flot afvikling af finalerne for den traditionsrige ECCO Cup, kræver et veltilrettelagt stævne, hvor alt klapper, lige fra stalde, ridebane, sekretariat og ikke mindst cafeteriet. OG det må man sige, at de klarede med bravour i Middelfart. Med Oliver og Lisa ved roret i sekretariatet, forløb sammentælling og speakning perfekt. 

 

Cafeteriet i Middelfart er kendt for sin populære buffet både til frokost og aften. Også denne gang var  buffetten med til at højne oplevelsen ved at være i Middelfart. Og lørdag aftens banko faldt heldigvis i rigtig god jord hos de fremmødte, som fik lejlighed til at støtte Helle Nissens gode initiativ til at glæde børn i Middelfart kommune, hvor forældrene ikke lige har mulighed for at afholde en jul for dem, med de julegaver og julegodter børn almindeligvis nyder godt af i juletiden.. 

 

Til gengæld fik vi mulighed for at bingo/ banko os til flotte præmier, med siddegevinster til sidemand og dem overfor.  SUPER DEJLIGT arrangement, som altid giver en festlig stemning.

 

Søndagens finaler blev afsluttet med en festlig og flot præmieoverrækkelse, som toxido klædte Henrik professionelt stod for. Dejligt når det hele kan forløbe under fredelig og festlige former.

 

​Flot ridning af fin kvalitet

 

Der blev vist rigtig flot ridning i årets finaler. Vinderen i begge kategorier var entydigt efter lørdagens indledende klasse. Kristian Würtz Green og Lilo L viste høj klasse og vandt sikkert begge klasser for kat 1'erne. Specielt fik Kristian vist et superflot Kür program, hvor Lilo rigtig fik vist sin styrke.

 

Selvom der blev byttet til op og ned på hos flere af de efterfølgende placerede efter søndagen Kür, blev der alt i alt vist rigtig god ridning.

 

I lørdagens indledende klasse så vi Claudia Kjær og Adriano B i et rigtig flot PRM program, som bragte dem på 2. pladsen. Desværre for Claudia var Adriano ikke helt med hende i Kür programmet, hvilket  bragte hende på en 12'de plads, og dermed en samlet  placering som nr. 7 i årets ECCO Cup Finale.

 

Samlet 2'er blev Rebecca Holm Sylvest på Centrum . Rebecce lå 3'er efter lørdagens indledende klasse. Men rutinerede Centrum beviste søndag, at han stadig kan levere en god Kür.

 

Som nr 3 så vi også en rutineret kendig, Nemlig Dornick-Son og Elisaberh Ulrich. Det var igen søndagens Kür program der bragte Dornick-son  2 placeringer op ad placeringsstigen efter lørdagens indledende program. Dornick ææælsker sin ABBA musik.

 

Også Caroline G Mogensen og Magic Design var suveræn vinder for Kat 2'erne. Det må siges at være en superflot afsked Caroline fik vist som afslutning på hendes ponytid. Samlet 2'er blev Gudrun-Kirstine Thuesen med Jean Le'Penn og 3'er blev Sophie Blume  med Toftegaards Hurricane.

 

Se alle placeringer på DRF Live - klik her 

 

 

< Tilbage