< Tilbage

Rosenparaden 201720-11-2017 - 08:58

Ved Rosenparaden 2017 var 51 landsstævne pony dressur ryttere årgang 2001 mødt op for at tage afsked med ponytiden og hinanden.

Det var igen i år Hedensted Rideklub, der stod for arrangementet, som traditionen tro blev afviklet lørdag aften efter sidste klasse. I år er det den 18. nov. 2017.

 

Flot så det ud da alle rytterne kom marcherende ind i ridehallen efter DRF's Pony fane, som blev båret af Maria Schønberg Henriksen.

 

Ved Rosenparaden uddeles Ditte Pedersens Kammeratskabspokal. I år blev det Isabell Toft Waksvik, der blev valgt som Årets kammerat. Indstillinger til Årets kammerat kommer fra rytterkammeraterne.

 

Indstillingen blev læst op at Lykke Pedersen, som sammen med sønnen Emil overrakte pokal, præmiepenge og blomster:

 

" Kære Isabell.

 

Du er af dine rytterkammerater valgt til Årets Kammerat 2017.

 

De siger om dig:

 

at du er sød, hjælpsom, imødekommende, betænksom og beskeden.

Desuden er du god til at inddrage nye landsstævneryttere i jeres fællesskab.

 

Du er bare en rigtig dejlig pige, - blev ved med at være det.

 

Tillykke !

 

Kærlig hilsen

Lykke "

 

Efterterfølgende fik rytterne lejlighed til at hædre 2 ildsjæle, som gennem flere år har været garanter for et vel gennemført stævne og Rosenparade.

 

Det blev Inge Burgaard, som med sikker hånd har koordineret disse stævner som sekretariatsleder, samt Hanne Bruun, der er sikker speaker ved gennemførelse af rosenparaden, ligesom hun ikke er bleg for også at springe ind i dommerburet som skriver ved klasserne. De fik en fin Hinza taske fra Broholm.Biz med nogle lækkerier og blomster, som rytterne havde samlet ind til.

 

Så kom vi frem til den traditionelle Ryttertale, der i år også udviklede sig til et mindre show, som Sofie Hansen og Claudia Kjær stod for.

 

Efter en kort tale, hvor de takkede dem der skulle takkes, fandt de på, at de skulle påtage sig rollerne som landstræner og holdleder!

 

Herefter hentede de en af Hedensteds rideskoleponyer, der fik fint udstyr på, og bandager med dannebro. Claudia agerede Holdleder Rigmor til hest, og Sofie agerede Landstræner Jette, som havde taget Holdlederhunden Max med, i form af en brun tøjhest i snor. Det stod jo helt klart, at der var rigtig meget der skulle rettes på opstilling m.v. før der blev "elite" over den ekvipage.

 

Rosenparaden sluttede med oplæsning af de enkelte rytteres meritter, og uddeling af "Roser" i form af en erindringsroset.

 

Paraden sluttede med en tak fra Hedensted Rideklubs formand, hvorefter der kunne blive taget de sidste billeder af rytterne, inden fællesspisningen i cafeteriet.

 

En helt igennem højtidelig, traditionel og dejlig afslutning og farvel til årgang 2001.

 

Tak til Hedensted Rideklub for atter at lægge hus til Ponydressurens Rosenparade.

 

Tak til Hedensted Rideklub for atter at lægge hus til Ponydressurens Rosenparade.

< Tilbage