< Tilbage

Referat af Generalforsamlingen den 25.marts 2022 i Sundeved27-03-2022 - 18:03

På trods af udsættelse af tidspunktet for generalforsamlingen med en halv time, så første afdeling af den indledende kat 1 klasse kunne nå at blive færdig, var rytterstuen pænt fyldt op til årets Generalforsamling.

 

 

Det er en fornøjelse at så mange kat 1 ryttere er kvalificeret til at ride ECCO Pony Cup, at den indledende klasse må deles over 2 dage. 

 

Desværre betyder det jo også, at det kan være svært at finde et passende tidspunkt for afholdelse af Generalforsamlingen, da der også skal være mulighed for tid til banetræning for de ryttere, der skal starte dagen efter. 

 

Det var derfor rart, at så mange tog sig tid til at komme til Generalforsamlingen, hvor man efter en generalforsamling, der ikke gav mange tilkendegivelser, og forløb lige bogen, kunne gå videre med programmet. 

 

Efter generalforsamlingen havde Landstræner Lisbet Seierskilde et oplæg udfra sportsplanen. Lisbet luftede også hendes og holdlederens tanker om tiltag i form af samlinger for andre end bruttogrupperne. 

 

Og mens der blev serveret kaffe/the/sodavand og den berømte æblekage, kunne deltagerne spændt se lodtrækningen af de lækre gaver fra sponsorerne. 

 

Referatet fra årets generalforsamling  kan ses under bjælken "Foreningen"

< Tilbage