< Tilbage

Årets Kammerat 202101-10-2021 - 13:27

Hvem vil i pege på som Årets Kammerat 2021 i Ponydressur

 

Ved årets Rosenparade, som afholdes ved B-stævnet i Hedensted den 6. november 2021, vil Støtteforeningen Ponydressur.dk uddele pris og pokal til Årets Kammerat.

Grundtanken med denne pris er, er at fremme det gode kammeratskab blandt landsstævnerytterne, og derfor hædre en rytter, som af kammeraterne er indstillet til at modtage prisen. Der vil fremover være en mindre erindrings pokal til sidste års kammerat.

 

Indstillingerne skal sendes på mail til Rigmor-k@privat.dk, senest 24. oktober.

Med indstillingen skal der være en begrundelse,- gerne en lille fortælling om den indstillede, og gerne en fortælling om en speciel hændelse.

 

Så fat pennen eller pc’en eller hvad i har at skrive med, og få indstillingen sendt, om netop den kammerat, som du vil pege på.

 

Forslagene skal være fra ryttere, der starter ved pony dressur B-stævner. Forældre må gerne være behjælpelig med at få forslagene sendt.
De ryttere, der kommer i betragtning, skal have deltaget ved årets/årenes B-stævner, og være i aldersgruppen op til 16 år.
Den rytter som modtager pris og pokal, skal gennem sæsonen have været positiv og hjælpsom overfor kammeraterne. En kammerat der er opmærksom på de små ting, som kan gøre en positiv forskel.  

< Tilbage