< Tilbage

Arctic Equestrian Games 2016 i Norge21-02-2016 - 17:27

Vi har modtaget en fin fortælling fra Michaela Navrsted og Josefine Tiedemann Hansens tur til EAG i Norge. 

Josefine skriver

 

Aeg Norge

Lørdag d. 20 februar satte vi kursen mod Norge sammen med Michaela Navrsted og hendes familie. Vi kørte over Sjælland hvor vi tog Michaela med, mens hendes forældre kørte med Gee. Det var en super hyggelig, god og lang tur. Vi ankom ca. kl 19.30 og fik ponyerne nusset godnat, inden vi tog til Cowboyfest.

Søndag havde vi hele formiddagen fri inden vi skulle til VET- tjek kl 17, og begge ponyer gik igennem. Michaela’s ride lærer Anne og min ride lærer Jim kom søndag aften. Det var rigtig dejligt, så de kunne hjælpe os med træningen inden det gik løs mandag.

Mandag havde Michaela starttid kl. 13.10, og jeg havde 13.25. Det var en rigtig fin tur jeg havde og vi scorede 69.658% og en anden plads. Om aftenen spiste alle os danskere sammen, det var rigtig hyggeligt, med fællesskabet.

Tirsdag skulle vi allerede ride fra morgenen af. Jeg startede klassen kl 9.50 med en fantastisk pony, der gjorde lige hvad hun skulle, og det syntes dommerne også så vi red til 70.976% og sikrede os sejren. Da vi var færdige med at ride gik vi lidt rundt, så Grand Prixen og fik slappet af, så vi var friske og udhvilet klar til küren onsdag.

Så nåede vi onsdag, jeg glædede mig helt vildt til küren, da det kun var anden gang jeg red den. Det gik over alt forventning. Darling var flyvende og dommerne var vilde med programmet og musikken, det kunne man i hvert fald se på procenten, da vi nåede helt op på 75.400% og gik med sejren endnu en dag.

Det har været en fantastisk tur til mit første Internationale stævne, som jeg aldrig vil glemme. Hyggeligt stævne, dejlige mennesker og ikke mindst min fantastiske træner Jim. 1000 tak for hjælpen.

 

Skrevet af Josefine & Darling

 

Michaela skriver

Arctic Equastrian Games Norge 2016

jeg synes det har været en super god tur og er et rigtig godt stævne. Alle ting har været iorden og på plads - alt kørte på skinner. Vi kom der op lørdag og skulle til vet-check søndag, hvor begge ponyer gik glat igennem, uden problemer. Jeg har selv haft nogle gode ridt med plads til forbedring. I küren fik de skruede helt op for musikken, selvom vi havde bedt om at få den lav, så Gee tryggede sig lidt, men ellers tog hun de store og flotte omgivelser fint. Gee og jeg fik 3 placeringer med hjem. Når programmet ikke stod på ridning, var der rytterfest og underholdning. Den sidste aften var vi ude og spise i congress centeret, hvor vi fik god mad, hyggede os og fejret de flotte resultater.

 

Resultater her

< Tilbage