< Tilbage

CDI Stadl Paura, Østrig, påsken 201621-03-2016 - 14:55

7 danske ponyryttere med 8 ponyer kørte søndag den 20. marts mod Stadl Paura i Østrig, hvor de fra 23. - 26 skal deltage i CDIP på det flotte Pferdezentrum Stadl-Paura. 

Også 6 juniorryttere og en youngrider tager turen til Østrig. 


Tirsdag.

Alle ponyer er gennem vet check og godkendt til start.

Rytterne og deres familier har sammen med ponyerne overnattet på Ostbayerischer Pherde- und Tunierzentrum og Hotel Gut Mathrdhof i Kreuth i Tyskland, og har mandag kørt det sidste stykke vej til Stadl Paura i Østrig. 

Tirsdag er der Vet Check hvor ponyerne bliver mønstret foran stævnedyrlægen og andre officials. Det er for at se om ponyerne er rengående og om deres generelle sundhedstilstand er i orden til at kunne starte stævnet. Efter Vet check er der lodtrækning til onsdagens første klasse. 

For ponyrytterne bliver det en spændende klasse, hvor der er flere velkendte ponyer fra de de tyske, Østrigske og ungarnske startende. Mange velkendte ponyer med nye ryttere. 

Der rides Teamtest (PRT) onsdag, og Individual test (PRM) torsdag. Fredag er der hviledag og lørdag  er der FEI Freestyle (Kür) for de 18 bedste fra torsdagens Individual Test. 

 

I kan se de startende ryttere her

Og når stævnet går igang vil der blive Live Streaming via CDI Stadl Pauras hjemmeside her 

God tur til jer alle. 

 

Dagbog fra Stadl Paura

Victoria C Hanssen har skrevet dagbog over det netop overstående stævne i Stadl Paura, læs dagbogen - klik her »

< Tilbage