< Tilbage

Arctic Equestrian Games 2015 i Norge15-02-2015 - 18:18

Anne Mette Lyager med Røgils El Diaz og Victoria Christine Hanssen med Campari W deltager i årets CDIP ved Arctic Equestrian Games i Vestfold.

Onsdag den 18. februar. Nyt fra Victoria.


Idag red jeg for første gang min kür på Calle og han var helt vildt sød. Vi kom dog til at changere en gang i galoppen, men vi kom fint tilbage igen. Det var en stor oplevelse at få lov til at ride min første kür på Calle inde i den store hal, med den høje musik. Calle kunne tydeligt kende sin musik og vi var med den hele vejen igennem programmet. Vi opnåede 71% og dermed en 2. plads.

Anne-Mette og Dino havde også en fin debut med deres kür, de opnåede 70,25% og dermed en 3. plads.

 

 

Tirsdag den 17.februar. NYT fra Victoria. 


Idag havde jeg en super fin tur igen, Calle var rigtig flink og jeg fik redet en smule mere velovervejet. Vi opnåede 69,4% og en 3. plads, og er dermed videre til kür-finalerne. Jeg er utroligt glad for at få en dag mere i den store arena med Calle, inden turen går hjem imorgen aften.
Anne-Mette opnåede 67,6% og en 4. plads, dermed er hun også videre til kür-finalerne imorgen.

 


Mandag den 16. februar.  NYT fra Victoria.

 

Det er en kæmpe oplevelse at være til AEG. Det er en enormt flot arena og man kan gå mellem både hytter, stald og arena. Vi hygger os sammen alle danskerne i enden af en af teltstaldene og alle er søde til at hjælpe hinanden hvis der er brug for det.

Dagen forløb for mit vedkommende rigtig fint. Calle (Campari) var super fint fremme for mig, og vi havde en fin stabil tur med små fejl, det resulterede i en 2. plads med 68,1%.

For Anne-Mettes vedkommende blev det en smule hektisk opvarmning, da Dinos (El Diaz) sko løsnede sig og de måtte have stævnesmeden ind 15 min. før de skulle på banen, de mistede dermed en masse opvarmning og det resulterede i en smule unoder fra Dinos side af. På trods af alt dette opnåede de flotte 66,8% og det resulterede i en 4. plads.

Kh
Victoria

 

Søndag den 15.februar

Det forlyder fra stævnepladsen at begge ponyer er gået gennem Vet check og er klar til at starte PRT i morgen. 

De har ligeledes lovet at sende billeder fra begivenheden. 

 

Vi ønsker den held og lykke de kommende dage.  

 

 

se stævnets hjemmesiden med resultatformidling her

< Tilbage