< Tilbage

Gallashow ved Hingstekåringen i Herning12-03-2015 - 11:33

Anne Sophie Gersdorf Sørensen/Jomanji, Sandra Aagard Hyrm/ Der Harlekin B, Nikoline Ulrich/ Dornich Son, og Karoline Rohmann/ Top Karetino deltog i Gallashowet som søde fugle, der sørgede for Askepots kjole. Også Elisabet Ulrich og Sara Aagard Hyrm var med som søde små mus.  De var alle flotte repræsentanter for Ponydressuren.

Anne Sophie har givet os hendes oplevelse fra Gallashowet som i kan læse på denne side.

Vi ankom torsdag eftermiddag til Herning, hvor vi installerede ponyerne i boksene og os selv i campingvognene. Vi var derefter klar til generalprøven om aftenen. Vi prøvede de fine kostumer på og red prorammet igennem i hallen. Ponyerne skulle lige kigge på den store hal og selvfølgelig kjolen inde på midten, men de var faktisk rigtig flinke.

Fredag gik dagen med at øve programmet, som vi løb igennem nede i stalden sammen med Carina Nevermann som vi red sammen med. Vi var fuglene som skulle lave kjolen til askepot, som var Carina. Ellers hyggede vi os sammen og så på heste og de flotte omgivelser.

Det blev aften og vi skulle være klar på opvarmningen kl 19.30, da vi skulle ride ind kl 20.00 og ponyerne skulle lige varmes lidt op.

Vi skulle ind efter de 7 små dværge, som var små shetlandske ponyer der blev kørt.

Det første i vores nummer var at musene, som blandt andet var Sara Hyrm og Elisabeth(Nikolines lillesøster) og 3 andre dansere, der skulle komme ind og lave en koreografi. Efter de var færdige blev der lyst og vi red ind. Jeg(Anne Sophie) red efter Nikoline og Dornick, mens Sandra red forrest ved den anden indgang og Karoline bagefter.

Ponyerne var super flinke inde i hallen og utrolig rolige. Da vi var færdige fredag gik vi ned i campingvognene og slappede af.

Lørdag var det samme tidspunkt og ponyerne var også igen utrolig flinke. Vi satte ponyerne ind og gik op og så gallashowet sammen. Det var et super godt gallashow og en helt fantastisk oplevelse at være med i det. Det er bestemt en oplevelse jeg vil huske i lang lang tid. Som altid var det en fornøjelse at være i selskab med de andre piger og selvfølgelig Jette.

 

< Tilbage