< Tilbage

Årets generalforsamling er med fin tilslutning afviklet i Sundeved. 17-03-2015 - 11:44

 Ponydressur.dk havde generalforsamling fredag den 20. marts , kl. 19.30 i Sundeved. Referat kommer snart sammen med billeder.

Rytterstuen var fyldt med engagerede medlemmer til generalforsamlingen. Desværre var det ikke muligt for alle at deltage, da fredagens sidste klasse endnu ikke var afsluttet.  Det er altid svært at skulle planlægge generalforsamlinger ved landstævner, hvor tilslutningen til klasserne er så stor. Men vores princip er, at den ikke skal ligge så sent, at rytterne ikke kan komme i seng i ordenlig tid. Derfor vil der blive overlapning i forhold til den sidste klasse.

Sundeved Rideklub, som altid er god for en venlig modtagelse og god forplejning, havde sørget for lækker frisklavet æblekage, kaffe, the og vand til dem der mødte op. Så er den hyggelige stemning på plads, når folket kan få smagsløgene aktiveret og maven mættet. TAK til Sundeved Rideklub for den fine betjening.

Selve referatet fra generalforsamlingen vil blive lagt på hjemmesiden, når det er godkendt.

I år havde vi fået fine gaver fra ADAX, NATHALIE HORSECARE og JEMO TRADING til udlodning blandt medlemmerne ved generalforsamlingen.  Det var absolut populært at få en ekstra gevinst af fra Ponydressurs trofaste støtter. Vi takker mange gange for de fine gaver.

Men vi kan da fortælle, at vores medlemsarrangement i forbindelse med 2. ECCO Kvalifikation i Hovgaard Rideklub, blev præsenteret.  VI skal nemlig en tur i GORILLAPARK fredag den 22. maj 2015. Anders Ulrich fortalte om nogle af de oplevelser i kan få i trækronerne i parken. Alle kan deltage,- men ikke alle behøver nødventigvis at tage de højeste udfordringer. Arrangementet bliver med instruktion, og instruktører der følger med hele vejen rundt. Tidsmæssigt bliver det fredag fra midt eftermiddag,- og der bliver fællesspisning i CORILLAPARKEN.  Vi har aftalt med Hovgaard Rideklub, at ponyklasserne bliver lagt fredag tidligt på dagen. OG vi har 60 pladser i GORILLAPARKEN. Der bliver en betaling for fællesspisningen. Tilmeldingen vil blive over GO når prisen er fastlagt.

GLÆD JER TIL EN HYGGELIG EFTERMIDDAG I GORILLAPARKEN MED ALLE DINE VENNER FRA PONYDRESSUR.DK.  Du kan se mere om GORILLAPARK på deres hjemmesiden , som du kan finde her på hjemmesiden ved at klikke på  GORILLAPARK-logoet.

Er du ikke medlem af Støtteforeningen PONYDRESSUR.DK, kan du nå at melde dig ind nu. Du skal blot klikke på den røde knap i bunden af hjemmesiden, give os de oplysninger der står, og sætte kontingentet ind på kontonummeret, som også fremgår. Så er du medlem.

DER SKER NOGET I PONYDRESSUR.

 

< Tilbage