< Tilbage

1. Kvalifikation af Ecco Cup i Sundeved Rideklub afholdt sidste weekend25-03-2015 - 20:24

Sønderjysk æblekage og verdensklasse service i Sundeved rideklub Smile

                                                  Fredag den 20. marts 2015 startede landsstævnet i Sundeved. De fleste ankom allerede om torsdagen, så ponyerne kunne slappe af før det gik løs fredag morgen. Vi havde en dejlig og positiv oplevelse, da vi ankom. Staldpersonalet stod klar til at hjælpe med spåner, og som blev leveret i boksen, åbnet og spredt ud. Det var bare luksus. Opvisnings-hallen var åben, så ponyerne kunne få køreturen ud af benene og lige se hallen an. Herefter var det på hoved i seng, så vi kunne være friske fredag morgen.

Fredag skulle der rides PRI. Det var først kat. 2 ponyernes tur. I denne klasse blev det Anne Sophie og Jumanji, som tog første pladen. Derefter kom Weber og jeg. Sara og FB Gangster blev nr. 3. Caroline og Traumer blev nr. 4, og Caroline og Magic Design blev nr. 5. Vejret var dejligt med solskin, så efter klassen skridtede jeg af udenfor sammen med Caroline og Golden Starlight - det var super hyggeligt, og det imens vores travle pony mødre nød solen på bænken. Herefter var det kat. 1 ponyerne, som skulle ride PRI. Klasserne var først færdig klokken 20.30 fredag aften. Det var en lang dag, men med rigtig flot ridning.

Lørdag morgen gik 1. kvalifikations runde af dette års ECCO cup i gang. Denne gang skulle der kæmpes i PRT lørdag og kur søndag. Det var Anne Sophie, der vandt PRT´en. 2 pladsen gik igen til Weber og jeg. På 3 pladsen kom Caroline og 4. pladsen gik til Silje og Barnhoeve`s Artur. I stalden var der godt humør, Kristian sang og dansede hans kur, hvilket vi godt ville belønne med 75%.  Lørdag aften var der lydprøve til kuren søndag.

Søndag stod vi op til en rigtig kold morgen. Flere havde problemer med at vandet frøs i teltstaldene. Kulden resulterede da også i at flere af ponyerne var lidt over friske søndag. Heldigvis kom solen frem op ad dagen. Det var en rigtig fest dag med flotte kur pogrammer og elegant musik. Det samlede resultat i første runde af Ecco cuppen for kat 2 ponyer blev en suveræn sejr til Anne Sofie og Jumanji. 2 pladsen gik til Caroline og Traumer og på 3 pladsen var det så Weber og jeg. 4 og 5 pladsen gik henholdsvis til Silje på Artur og Julie på Little Sky.

Det var min første ECCO cup. Det har helt sikkert været en stor oplevelse. Sara var rigtig sød at låne os deres head sæt til opvarmning alle 3 dage Det er dejligt, når de piger, som har været med i længere tid tager så godt imod os forholdsvis nye piger. Mit helheds indtryk af stævnet var:

Der var hjælpsomme mennesker over alt. Banerne var perfekte. Staldforholdene var så fine og hyggelige. Sidst men ikke mindst så var cafeteriaet bare lækkert. Dejlig mad og god betjening.

Tak til Ecco og alle de andre sponsorer for alle de fine præmier. Også en stor tak til alle i Sundeved Ride Klub for en rigtig fin weekend.
Skrevet af: Frederikke Blichfeld med ponyen Weber af Kongshøj.

 

 

< Tilbage