< Tilbage

Mentor ordningen - en positiv oplevelse!15-04-2015 - 21:18

Mentorordningen!

 

 

"Anna Caroline fik i februar 2015 tildelt en mentor via Jette Nevermann. Anna Caroline fik Michaela Navrsted - og jeg, Anna Carolines mor, fik Michaela's mor Merethe Navrsted.

 

Det har været en utrolig oplevelse. Vi har haft nogen at gå til med alle vores spørgsmål, og Michaela og Merethe har set vores behov før vi selv har kendt dem, og dermed sørget for, at vi er kommet godt til start.

 

Ydermere gør mentorordningen, at vi har følt os " inde i varmen" fra dag et. Vi har mødt en masse nye mennesker, som Michaela og Merethe venligt og åbent har præsenteret os for.

 

Både Anna Caroline og jeg kan varmt anbefale alle, som ønsker at bevæge sig op på landsplan, at få sig en mentor. Vi håber, at vi med tiden kan indhente en masse erfaringer og selv blive mentor. Mentorordningen er et fantastisk værktøj til, at understøtte og udbygge de sociale relationer indenfor ponydressuren".

 

Mvh.

 

Anna Caroline og Jette Lestrøm Bertelsen, Århus

 

"Jeg synes selv, at mentorordningen er en super ide. Jeg har fået et nyt venskab og hygger mig med sødeste Anna Caroline.

Jeg har delt ud af min viden og hjulpet så meget jeg kan - kan huske de spørgsmål vi havde da jeg skulle starte mit første landsstævne og møde en masse mennesker vi ikke kendte.

Vi glæder os hver gang vi skal til landsstævner og møde, samt hjælpe Anna Caroline og hendes mor Jette. Det er super hyggeligt, at de skriver og ringer til os inden stævner og vi prøver, at hjælpe så godt vi kan.

Det næste stævne, hvor vi skal ses er i Solrød, hvor at de kommer og starter, samt overnatter hos os - det bliver igen hyggeligt".

 

Hilsen

 

Michaela og Merethe Navrsted, Roskilde

< Tilbage