< Tilbage

NBC i Kristiansand 2014 individuelt for Kat 2.29-06-2014 - 14:31

Alle fire Kat 2 ekvipager i top 5

Anne Sophie Gerstorf Sørensen blev nordisk mester, mens Emilie Bryde Thrane fik sølv, og Sara Aagaard Hyrm tog bronzen. De unge danske ryttere havde vist storform i både den indledende runde og holdkonkurrencen ved det uofficielle nordiske mesterskab i dressur for kat. II-ponyer, så der var pres på pigerne i fredagens mesterskabsdyst.


Men pigerne rystede ikke på hænderne og indtog banen i sikker stil. Første danske ekvipage var Sara Aagaard Hyrm og Moelgaards Montana, der leverede et flot program til 71,732 %. Sandra Gottlieb Lyngø og Højvangs Bondeo fik 69,683 % for deres program, mens Anne Sophie Gerstorf Sørensen på Jumanji blev belønnet med 74,659 % for deres præstation. Emilie Bryde Thrane og Lasco var sidste ekvipage på startlisten, og de sluttede flot af med et program til 72,610 %.
Ingen kunne slå Anne Sophies resultat, og dermed kunne hun modtage guldet. Emilie tog sølvmedaljen, mens bronzen blev hængt om halsen på Sara. Sandra sluttede som nr. 5 i klassen. Pigerne beretter om en super oplevelse for livet og et sammenhold ud over det normale. De vil gerne takke Jette og Rigmor for en fantastisk støtte og hjælp.

< Tilbage