< Tilbage

NBC i Kristiansand 2014 individuelt for Kat 1.29-06-2014 - 15:04

Nordisk Guld til Sandra Aagaard Hyrm

Vejret holdt med en let overskyet himmel, hvor der ellers var lovet regn efter de fantastiske dage med høj sol, hvor mange var blevet røde. Perfekt ridevejr på det smukke anlæg med super bundforhold.

Første ekvipage på banen i kürfinalen var Anne Sofie Kystol Knudsen på Modderbeek's Flo, og det blev til et flot program til 70,375 %. Herefter var næste danske indslag Natalie Hering og Klinsmann, og det blev til et resultat på 69,925 %. Sandra Aagaard Hyrm og Der Harlekin B kom på banen som fjerdesidste ekvipage efter seedningslodtrækning, og ekvipagen leverede et kürprogram, som dommerne belønnede med 73,425 %. Herefter var det Louise F. Christensen og Vegelins Goyas tur, og det blev til 64,350 %.

Ingen af konkurrenterne kunne slå Sandra s resultat, og dermed kunne hun og Der Harlekin B lade sig hylde som nordiske mestre. Sølvet gik til Ida-Lotte Peltonieme fra Finland på Top Tilas, mens norske Lerke P. Nordrum på Beukenhof’s Ricardo fik bronze. Anne Sofie blev nr. 7, Nathalie nr. 9 og Louise nr. 15.

Alle pigerne melder om en fælles fest til dette mesterskab, hvor der også er blevet hygget med junior og young pigerne - fedt med den fælles ånd på tværs af alle aldre.

< Tilbage