< Tilbage

Ecco Samling - 21-22 Maj 201626-05-2016 - 14:54

Pony, junior, og young var i weekenden samlet i de flotte rammer som Ecco Centret danner.

Skrevet af Emilie Kirk Rasmussen

Alle startede med at mødes i Bredebro, hvor at man havde mulighed for at opleve den store Ecco Butik. Derefter tog vi videre på Cafe sko, hvor vi fik en dejlig frokost, og et spændende foredrag om Eccos historie og udvikling, som blev holdt af Eva Kloch. Derefter blev alle opdelt i mindre grupper, blandet på tværs af årgangen. Derefter gik vi op i den flotte museums udstilling Ecco har lavet, hvor vi gik rundt til forskellige poster og lyttede til fortællinger om Ecco. Derefter skulle vi lave en tip en 13ner. Da vinder gruppen var fundet, modtog de præmier som Ecco gav. Da vi var færdige fik vi taget billeder, og kørte derefter videre til Ecco Centret i Tønder. 

Da vi alle var ankommet, pakkede vi hurtigt ud, og mødtes derefter til rideteori og fordringer ved Jette og Rigmor. Det var super lærerigt, og vi fik nogle gode grin, og blev klogere på bl.a karakterskalaen. 

Efter rideteori og fordringer, fik vi en lækker middag. 

Derefter var der teambuilding, hvor vi alle havde en masse sjov, og fik nogle gode grin. Derudover fik vi snakket med hinanden på tværs af årgangen. De mange grin fortsatte, da en hel del legede, traditionen tro, dåse gemme. Derefter var det tid til at sove, da det havde været en spændende og sjov dag. 

Søndagen startede med morgenmad, og derefter træning med Lasse Kristensen. Lasse startede med at holde et foredrag omkring rytterens indvirkning på hesten, og hvor vigtigt det er at kunne skille sin krop ad. Det var meget lærerigt, og man fik et billede af hvor meget indflydelse kroppen har på, om man er en dygtig rytter. Efter den spændende og lærerige træning, var der mental træning med sportspsykolog Janne B. Mortensen, hvor vi bl.a skulle bygge korthus, med forskellige roller. Fokuspunktet var ens egen rolle, og sin rolle i team sammenhæng. Man fik sat tingene i perspektiv, og det var også virkeligt sjovt. Efter en sjov og ikke mindst lærerig time, kom forældrene, og derefter var der info om mesterskaberne, som Jette og Rigmor stod for. Weekenden sluttede med en lækker frokost. 

Tusind tak til Familien Kasprzak for endnu en fantastisk samling, vi er meget taknemlige! 
 

< Tilbage