Nationale Stævner
Følg løbende med i stories på Facebook og på Instagram

Rosenparaden og Årets Kammerat 2022 20-11-2022 - 15:05

19.november løb årets Rosenparade for ponyrytterne af stabelen ved stævnet i Hedensted og Omegns Rideklub.  64 ryttere havde tilmeldt sig Rosenparaden,for at tage afsked med ponytiden, som for dem afsluttes ved nytår.    ... Læs mere

DM og Topponyers Stilcup 2022 på Hovgaard 22-08-2022 - 18:35

Igen i år lagde Hovgaard Rideklub baner til årets Danmarksmesterskab for ponyerne og årets finale for turneringen Topponyers Stilcup.  ... Læs mere

ECCO CUP Finalerne 2021 08-12-2021 - 12:29

Igen i år blev årets ECCO CUP Finaler afviklet på aller bedste vis på Blue Hors i Randbøl.  Det er en fornøjelse at få mulighed for så flot et stævne i så flotte omgivelser.    Og igen, kan vi kun sige, Tusind tak til Hanni og Anna Kasprzak for den fantastiske ECCO turnering, som betyder så meget for dansk Dressurs talentudvikling.    Ved præmieoverrækkelsen tog rytterne afsked med Rigmor, som stopper ved udgangen af året.  ... Læs mere

MEDALJEREGN ved Blue Hors Dressurfestival 13-11-2021 - 15:06

Torsdag aften den 11. november 2021 var der ved Blue Hors Dressurfestival arrangeret et festligt aftenprogram med temaet MEDALJEREGN, som blev en hyldest til alle de danske ryttere, der har deltaget ved ved årets OL, PL og EM. ... Læs mere

Rosenparaden og årets Kammerat 2021 13-11-2021 - 14:39

48  årgang 2005 ryttere var tilmeldt årets Rosenparade.  3 landsholdryttere var nomineret til Årets Kammerat, som modtager en vandrepokal og 1000kr, samt en lille errindringspokal.  ... Læs mere

Årets Kammerat 2021 01-10-2021 - 13:27

Hvem vil i pege på som Årets Kammerat 2021 i Ponydressur   Ved årets Rosenparade, som afholdes ved B-stævnet i Hedensted den 6. november 2021, vil Støtteforeningen Ponydressur.dk uddele pris og pokal til Årets Kammerat. ... Læs mere

Hold DM 2021 13-09-2021 - 15:09

I Frederikhavn Rideklub forstår de at få gjort Ponydressurs Danmarksmesterskab for klubhold til en både sportlig og festlig begivenhed.   I år er er det tolvte gang, og det er fortsat en fantastisk begivenhed at være med til.    ... Læs mere

DM 2021 på Hovgaard Rideklub 04-09-2021 - 09:34

Årets DM blev igen i år en sportslig succes, hvor årets danmarksmestre for kat 1, kat 2 og kat 3 blev fundet.  Også årets vindere af TOPPONYERS STILCUP viste hvem der var værdige vindere af denne turnering, da Finalestævnet traditionen tro også blev afholdt ved dette stævne.  ... Læs mere

Optakt til årets DM 18-08-2021 - 14:50

Støtteforeningen Ponydressur.dk og Hovgaard Rideklub er i år gået sammen om et fredags arrangement med Rasmus Bagger.      ... Læs mere

Rosenparaden 2020 22-12-2020 - 17:59

58 ryttere mødte op til årets Rosenparade, som i år blev gennemført, med de af myndighedernes udmeldte Coronarestriktioner.      ... Læs mere

Emil Pedersen årets Kammerat 2020 12-09-2020 - 15:29

Siden 2003 har uddelingen af Ditte Pedersens Kammeratsskabs pokal sammen med et beløb på 2000 kr været en fast del af årets sidste ordinære landsstævne under Rosenparaden.    2020 er sidste gang Ditte Pedersens Kammeratskabspris og pokal skal uddeles.   De fleste indstillinger pegede på Emil Pedersen, som derfor kunne modtage pris og pokal.    Også Annemette Hom Petersen, AT Dressage  modtog en erkendtlighed, ligesom Lykke og Svend Petersen blev hyldet for Kammeratskabspris og pokal gennem mange år.  ... Læs mere

Hold DM 2020 12-09-2020 - 15:22

Årets Hold DM var en kæmpe succes på trods af Corona restriktionerne, som de Gæve Nordjyske stævnearrangører i Frederikshavn på bedste vis havde organiseret, så det som sædvanligt blev en sportlig succes,- og med festlige indslag fra de deltagende hold.  ... Læs mere

Agria DM og finale i Topponyers Stilcup 2020 23-08-2020 - 10:58

Igen i år lagde Hovgaard Rideklub baner til årets Individuele DM for ponyerne i alle 3 kategorier. Ligeledes finalen til Topponyers Stilcup, som Dorthe Rohmann er sponsor for.      ... Læs mere

Årets Ryttertale 2019 21-11-2019 - 17:50

I år fremført af Europamesteren Alexander Yde Helgstrand og sidste års EM deltager Frederikke Gram Jacobsen.  Begge er godt igang med deres Junior karriere.  ... Læs mere

Årets Kammerat 2019 21-11-2019 - 17:28

Rytterkammeraterne havde peget på Mathilde Sofie Jepsen, som fik Ditte Pederens Kammeratskabspræmie, som er  Pokal, Blomster og 2000 kr.  ... Læs mere

Rosenparaden 2019 21-11-2019 - 17:20

Hedensted Rideklub slog igen dørene op for Årets Rosenparade. ... Læs mere

Danmarksmesterskab for Klubhold 2019 16-09-2019 - 16:03

I år kunne Frederikshavn Rideklub fejre 10 års jubilæum som arrangører af Danmarksmesterskaberne for Ponydressur. Og sikken en udvikling det har været. 41 hold var til start i mesterskabet. ca 130 personer var fredag aften mødt op for at høre om EM Guldholdets tur til Polen, og hele 520 personer var lørdag aften samlet til fest i teltet, hvor kåringen af holdene for "stemning til hest- hvem er bedst" blev kåret.  Stor tak til Frederikshavn Rideklub for et fantastisk stævne. VI KOMMER GERNE IGEN NÆSTE ÅR  ... Læs mere

Hvem skal kåres som Årets Kammerat 07-09-2019 - 19:13

Ved Rosenparaden i Hedensted den 16. november, skal Ditte Pedersens Kammeratskabspokal uddeles.  Så kom frisk med indstillinger til hvem der skal have den i år.      ... Læs mere

DM og Finale i Topponyers Stilcup i Hovgaard 2019 05-09-2019 - 18:19

Atter en forrygende godt afviklet DM i Hovgaard Rideklub, hvor også årets vindere af Topponyers Stilcup blev fundet. Og i år med åbningsceremoni, hvor alle DM deltagere blev præsenteret, og det nye Guldvindende Ponylandshold blev hyldet. Ligeledes fik sidste års championatsvinder Alexander Yde Helgstrand overrakt Championatsnålen af Rideforbundets Formand Ulf Helgstrand.      ... Læs mere

ECCO CUP Finalen på Helgstrand Academy 03-12-2018 - 13:02

ECCO CUP Finalen den 1.-2. december 2018 på Helgstrand Academy Uggerhalne   Uggerhalne Rideklub afviklede på bedste vis årets ECCO CUP FINALER.    Vinderne blev:  For Kat 1: Alexander Yde Helgstrand og Adriano B For Kat 2: Cecilie K Hansen og Weber af Kongshøj     ... Læs mere